≫ 

Novi kiks Junajteda: Prštalo u prvom poluvremenu, u nastavku "mrka kapa", Murinjo kipti od nezadovoljstva (VIDEO)

Junajted već posle 20 minuta gubio 2:0, izjednačio do poluvremena, pa stao...

  • 0

Mančester junajted još jednom je razočarao u Premijer ligi, Murinjov tim doigrao je 2:2 sa poslednjeplasiranim do ovog kola Sautemptonom u gostima.

Još su i dobro prošli "đavoli", pošto su "Sveci" imali 2:0 već u 20. minutu, a onda sve to prokockali do poluvremena kada je Junajted vratio egal.

I to je bilo sve sa ovog meča, barem što se golova tiče, u nastavku utihnuli su i jedni i drugi, na razočaranje pre svega Murinja i njegovih igrača.

Armstrong je doveo Sautempton u vođstvo, a onda je Sedrik Soareš bacio u trans navijače Sautemptona, postigao je gol za delirijum na "Sent Merizu" u 20. minutu, za nokadaun Mančester junajteda...

Bio je to majstorijski udarac Portugalca iz Sautemptona, odmeren, precizan, savršena "kifla" koja je završila u samom bližem, gornjem ćošku De Heinog gola. Španac se ispružio koliko je mogao, ali je udarc bio toliko precizan da mu nije bilo pomoći.

Bio je to trenutak nejveće euforije do ovog kola poslednjeplasiranog tima na tabeli, trenutak koji je mrzovoljnog Murinja "zakucao" za stolicu, "pokislog" izraza lica na majstoriju zemljaka.

Pogledajte golčinu Soareša.

Junajted je, ipak, uzvratio u nastavku, preuzeo konce igre i izjednačio već do poluvremena.

Najpre je Lukaku, konačno, postigao gol, i to mu je bio prvi posle 981 minuta!

Ono najbolje od gostiju u prvih 45 minuta usledilo je u samoj završnici poluvremena, kada je nakon nove dobro pripremljene akcije, Erera petom savladao golmana "Svetaca", za uzbudljivih 2:2 nakon prvog dela igre.

U nastavku, rekli smo, malo toga su napadački pokazali i jedni i drugi, nije bilo golova, pa je rezultat sa poluvremena ostao na snazi do kraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA