Škuletić ušao sa klupe i srušio Monako (VIDEO)

Srpski napadač napokon dao gol za Monpelje

  • 9

Petar Škuletić nije mogao da poželi bolji trenutak za prvenac u dresu Monpeljea!

Nekadašnji fudbaler Partizana i povremeni reprezentativac Srbije kreirao je preokret u gostima protiv Monaka, kada je u 86. minutu postavio konačan rezultat 2:1.

Ušao je u igru umesto Demijena Le Taleka u 73. minutu, a 13 minuta kasnije je pobegao čuvarima i produbio krizu Kneževa koja traje i sa Tijerijem Arnijem na čelu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    2. decembar 2018 | 06:32

    Treba ga zvati u reprezentaciju i bez ovoga , vidim dosta minusa , ali mi smo narod koji je dosta zaboravan i ogranicen , zato nam je i ovako kako jeste.Skuletic je covek koji je rodjen u Crnoj Gori i koji se izjasnjava kao srbin , i koji je odbio da nastupa za Crnu Goru , a mogao je biti medju glavnim igracima ,on je zrtvovao sebe zarad Srbije,tako da ovakvi ljudi ,samo zbog svog patriotizma treba da ponekad dobiiju poziv selektora.Za razliku od rodjenih srba koji su odmah prihvatili poziv crnogoraca.Zato ovi minusi su totalno bezveze

  • Lazar

    1. decembar 2018 | 23:39

    ,,Treba ga zvati u reprezentaciju", komentari krecu za 3,2,1...

  • Bane

    2. decembar 2018 | 04:09

    To sto je Anri bio dobar fudbaler ne cini ga automatski dobrim trenerom. Monaco ima sasvim solidnu ekipu bar za 3-4 mesto. Ja razumem da neko trpi Murinjovu krizu ali Anrija odmah zameniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA