Stigle prve reakcije iz FSS na kvalifikacioni žreb: Selektor, direktor i kapiten poslali jasnu poruku!

Svima je jasno koja tri tima će se boriti za dva mesta

  • 13
Darko Kovačević, Mladen Krstajić Foto: Marko Jovanović

Stigle su i prve rekacije iz Fudbalskog saveza Srbije, posle kvalifikacionog žreba za odlazak na Evropsko prvenstvo koji je Orlove svrstao u grupu B!

Tamo se još nalaze Portugalija, Ukrajina, Litvanija i Luksemburg, a nema sumnje da će Srbija veliku borbu voditi sa prve dve pomenute selekcije.

To misle i sportski direktor Darko Kovačević, selektor Mladen Krstajić i kapiten Aleksandar Kolarov.

Darko Kovačević:

- Imamo solidnu grupu, rekao bih ujednačenu kada se radi o prve tri selekcije. Možda je Portugal favorit na papiru, ali isto tako smatram da možemo da pobedimo i Portugal i Ukrajinu. I da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Važno je da u svaki meć uđemo maksimalno ozbiljno, jer imamo kvalitet da ostvarimo cilj.

Mladen Krstajić:

Krstajić tokom meča sa Crnom Gorom Foto: Marko Jovanović

- Možemo da budemo zadovoljni. Grupa možda nije toliko atraktivna, ali svakako je dobra, jaka i neizvesna. Portugal kao nosilac grupe i aktuelni prvak Evrope, odosno Ukrajina i mi, selekcije su koje će se boriti za dva mesta koje vode na EURO.

Aleksandar Kolarov:

- Zadovoljni smo žrebom. Portugal je aktuelni prvak Evrope,Ukrajina i mi željni dobrog rezultata, a Litvanija i Luksemburg kreću iz malo nezgodnije pozicije. Borićemo se sa Ukrajinom i Portugalom za prva dva mesta, bez namere da potcenimo Luksemburg i Litvaniju koje takodje imaju svoj kvalitet. Moramo dobro da se pripremimo jer se kvalifikacije održavaju praktično u svega nekoliko meseci.

(Telegraf.rs)

Svim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA