Iz FS tzv. Kosova poručuju: Mi smo jedna od dve najkvalitetnije selekcije u grupi A!

Južna srpska pokrajina želi na EP

  • 10

Iako su u grupi sa Engleskom, Češkom, Bugarskom i Crnom Gorom, fudbalska reprezentacija tzv. Kosova smatra da ima realne šanse da se 2020. godine nađe na Evropskom prvenstvu!

Takav se zaključak da izvesti posle izjava tamošnjeg prvog čoveka Saveza Adema Ademija

- Grupa je jako zanimljiva, ali veerujem da je prolazna za naš tim. Veerujem u kvalitet i predanost igrača i rad trenera. Mislim da ćemo doći do jednog do prva dva meesta u grupi. Nijedna utakmica neće biti jednostavna, rivali su jaki, ali mi smo u trendu pobeeda, i napretka, velikog napretka - rekao je Ademi za Koha ditore i dodao:

- Dobili smo grupu koja nam odgovara. Veerujem da imamo kvalitet da se kroz regularne kvalifikacije nađemo među 20 selekcija koje će ih sa uspeehom završiti.

Podsetimo, tzv. kosovo ima šansu da se domogne EP i kroz plej-of Lige nacija gde se još nalaze Gruzija, Belorusija i Makedonija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ort

    2. decembar 2018 | 17:21

    Jeste najkvalitetniji ali u trcanju za ovcama.

  • Danijel

    2. decembar 2018 | 17:48

    Ako je Tzv. Kosovo, onda je Tzv. Fudbalski savez.

  • SDG-BG

    2. decembar 2018 | 16:26

    ETO TO SU SIPTARI REALNI I PAMETNI KAO I BRACA IM HRVATI!!STA RECI A NE ZAPLAKATI NAJLOSIJA U GRUPI GUBI SVE UTAKMICE UBEDLJIVO I NA GOSTOVANJU I KAO DOMACIN UZ LEPU GOL RAZLIKU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA