≫ 

Ronaldo i Mesi će poludeti zbog Modrićevog pobedničkog govora! (VIDEO)

Hrvat poručio da je u poslednjih 10 godina

  • 24

Luka Modrić je prvi fudbaler posle 11 godina koji je uspeo da osvoji Zlatnu loptu, a da to nisu Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

Poslednji kome je to pošlo za rukom, bio je Brazilac Rikardo Kaka, koji je ovo priznanje osvojio 2007. godine, posle neverovatne sezone u Milanu, koji je tada postao šampion Evrope.

Nakon toga su Ronaldo i Mesi po pet puta osvajali prestižnu nagradu, a Modrić smatra da je bilo igrača koji su mogli da dobiju Zlatnu loptu u tom periodu pored Argentinca i Portugalca, te da je sada on ispravio tu nepravdu.

Luka Modrić sa zlatnom loptom; Foto: AP/Tanjug

- Nijh dvojica su bila na neverovatnom nivou poslednjih 10 godina. Možda je i bilo nekih igrača u prošlosti koji su mogli da osvoje Zlatnu loptu pored njih, recimo Ćavi, Inijesta ili Snajder, ali to se nije desilo i ljudi konačno žele da vide nešto drugo. Ovo je bila pobeda fudbala, i srećan sam da sam pobedio. Ovo je nagrada za sve koji su zaslužili da pobede, a nisu - rekao je Modrić.

Inače, Ronaldo i Mesi se nisu pojavili na ceremoniji dodele Zlatne lopte, a bojkotovali su dodele i prethodnih nagrada koje su pripale Modriću ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giolee

    4. decembar 2018 | 12:37

    Momci se ne pojave nikad na dodjeli nagrada, sta oni misle da su, dodji pa izgubi ili pobjedi ko cocjek, svaka cast Luka

  • Duka

    4. decembar 2018 | 12:32

    Jedan je RONALDINJO, sve drugo je prolazno

  • Boris

    4. decembar 2018 | 14:25

    Moras ti Modricu jos mnogo i mnogo pasulja da pojedes da bi bio kao Iniesta, Cavi, Mesi, Ronaldo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA