≫ 

Saša Ilić završio u akvarijumu Partizana: Samo on može da bude među ribama (VIDEO)

Doktor crno-belih Ilija Rosić objasnio kako je Ilić završio u akvarijumu

  • 1

Nekada je to bio papagaj, zalutala tigrica koju su fudbaleri Partizana uhvatili na jednom od treninga i udomili u svom sportskom centru, a danas igrači crno-belih, kada imaju neki zdravstveni problem, mogu lakše da ga prebrode u medicinskom bloku uz pogled na previdan akvarijum.

Nije to novina, već tri godine akvarijum krasi “bolnicu” u sportskom centru Partizana, a pažnju, pored ribica raznoraznih boja i veličina, ali u ukrasa, privlači i fotografija – Saše Ilića!

- Samo je Saša zaslužio da se nađe u našem akvarijumu, otuda njegova slika među ribama – šali se doktor Ilija Rosić, koji sa ostatkom medicinskog tima crno-belih i vodi računa o akvarijumu.

Logično, postavlja se pitanje kako su se ribice uopšte našle u medicinskom bloku “Zemunela”.

- Odlučili smo da oplemenimo prostor, da mu dodamo neki lep detalj, koji će i igračima, ali i nama olakšati boravak u medicinskom bloku. Nekada je sve uveseljavao papagaj, koga nažalost više nema, pa smo odlučili da nabavimo akvarujum. I ispostavilo se kao dobra ideja, svi se oduševe kada vide kako smo ga sredili. Još je i Sale tu...Ma, milina - smeje se doktor Rosić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA