≫ 

Prljavi uvod u finale: Lažna dojava o bombi na stadionu Boke, dva sata je trajala panika na Bombonjeri! (VIDEO)

U Argentini je odavno sve prevazišlo granice kada je u pitanju fudbal

  • 1

Zaposleni na stadionu Boke Juniors, Bombonjeri, evakuisani su posle pretnje bombom!

Ispostavilo se da je dojava bila lažna, policija je izvršila dvosatni pretres u kom je utvrđeno da je neko samo želeo da izazove paniku u klubu, koji se sprema da priredi gledanje utakmice u Madridu.

Naime, u nedelju će se igrati revanš finala Kopa Libertadores između Boke i River Plejta, pošto se utakmica nije odigrala na stadionu Monumental, kada su igrači Boke napadnuti.

Sada su se pojavile nove tenzije, pošto je oko 16 časova po lokalnom vremenu neko dojavio da je bomba postavljena na stadionu. Munjevito su svi evakuisani, zaposleni i gosti klupskog muzeja, a posle dva sata su svi mogli da odahnu.

Naravno, to samo govori na šta su sve navijači spremni kako bi iz takta izbacili rivala, a uz ovo je uhapšen jedan napadač na autobus Boke sa kontroverznog finala koje nije odigrano.

Policija je sama objavila snimak hapšenja navijača koji je identifikovan jer je snimljen i dok je bacao veliki kamen na autobus kluba.

UZNEMIRUJUĆE! Navijači Rivera šutiraju mrtvo prase na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    5. decembar 2018 | 04:16

    Ajde bre napravise cirkus od fudbala! Toliko ih dižu u nebesa a ovamo kad se pojave kao reprezentacija nema ih nigde! Dosadiše više! Igrajte fudbal i uživajte u tome!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA