≫ 

Kiks PSŽ-a pred megdan sa Zvezdom! Strazbur otkinuo bod Parižanima, nervozni Dani Alveš ščepao igrača za vrat! (VIDEO)

Dani je malo nervozan...

  • 7

Fudbaleri Strazbura iščupali su bod PSŽ-u u meču 16. kola kola Francuske.

Posle 14 startnih pobeda Parižana, ovaj klub je vezao drugi remi u prvenstvu Francuske, posle okršaja sa Bordoom od 2:2.

Sada je Strazbur poveo iz opravdano dosuđenog penala u 41. minutu, Lala je bio strelac posle duge VAR analize situacije, u kojoj ipak nije bilo dileme da treba da se pokaže na belu tačku.

Pošto je PSŽ igrao sa kombinovanim timom, moralo je nešto da se menja u nastavku, pa je 2. poluvreme počeo Embape, u 69. minutu je ušao i Dani Alveš umesto Dijabija, a 71. je doneo penal Kavanija za 1:1.

Bilo je nervoze malo kasnije, Tomason je nagazio Danija Alveša i drsko ga oborio, a prgavi Brazilac nije mu ostao dužan. Ščepao ga je za vrat i došlo je do koškanja, pa jsudija obojici pokazao po žuti karton.

U nastavku, čak je i Strazbur pre mogao do gola za pobedu, ali se PSŽ u šest minuta nadoknade odbranio, čak je poništen jedan gol domaćinima, opravdano zbog minimalnog ofsajda.

Inače, ovo je poslednji meč Parižana pred meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu u Ligi šampiona, u utorak od 21.00, pošto je odložena utakmica za vikend.

Žrtvovao je ovaj meč Tomas Tuhel, očito se svi aduti čuvaju za Beograd i meč sa timom Vladana Milojevića, jer su igrali kao starteri Areola, Nsoki, Kimpembe, Kerer, Munije, Verati, Draksler, Dijabi, Rabio, Čupo Moting i Kavani. Tijago Sivla je grejao klupu, Embape je ušao kasnije, Nejmar je zbog povrede odsustvovao.

Anćeloti: Nije sigurno da će PSŽ u Beogradu osvojiti sva tri boda

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA