≫ 

Napoli se razgoropadio pred meč sezone sa Liverpulom, Alžirac "bacio bombu" na gol Frosinonea (VIDEO)

Lagan posao za Karletovu "skvadru" pred put na "Enfild"

  • 0

Napoli je održao kakav-takav korak za Juventusom, ali ono što je u ovom trenutku najvažnije za tim podno Vezuva je jak nalet samopouzdanja pred meč sezone sa Liverpulom oličen u pobedi nad Frosinoneom - 4:0.

Lagan posao su imali igrači Karla Anćelotija koji je "promešao karte" čuvajući najjače adute za "Enfild", gde će, podsećamo, i bod biti dovoljan Napolitancima da preguraju "grupu smrti" sa Liverpulom, PSŽ-om i, naravno, Zvezdom.

Zjelinski je prvi, već u 7. minutu, materijalizovao totalnu opsadu gola od starta meča, preciznim udarcem iskosa po zemlji, pogodio dalji ugao golmana gostiju, i najavio rutiniranje domaćeg tima.

Najlepši trenutak utakmice dogodio se u 40. minutu kada je Alžirac Adam Ounam bacio u trans navijače na "San Paolu" spektakularnim golom sa oko 30 metara.

Bio je to fantastičan, razoran udarac Alžirca, golman Frosinonea nije imao apsolutno nikakve šanse da ga odbrani, pa je Ounasu pripala sva slava tog trenutka.

Pogledajte u videu najzanimljivije detalje sa utakmice.

U nastavku utakmice, Napoli je u laganom ritmu, za dušu navijača, odradio posao, zapečatio sudbinu gostiju golovima ubijotog Milija u 64. i 86. minutu.

Serija A, 15. kolo

Petak

Juventus - Inter 1:0

(Mandžukić 66)

Subota

Napoli  - Frozinone 4:0

(Zjelinski 7, Ounas 40, Milik 68, 84)

Kaljari - Roma 18

Lacio - Sampdorija 20:30

Nedelja

Sasuolo - Fjorentina 12:30

Parma - Kjevo 15

Empoli - Bolonja 15

Udineze - Atalanta 15

Đenova - SPAL 18

Milan - Torino 20:30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA