≫ 

Madrid na nogama zbog Boke i Rivera: Strahuje se od 500 najozloglašenijih huligana, grmi pesma ispred hotela klubova! (VIDEO)

Prestonica Španije je postala Buenos Ajres na nekoliko dana

  • 0

Navijači Boke Juniorsa i River Plejta okupirali su centralne ulice Madrida, uoči revanša finala Kopa Libertadores, u nedelju od 20.30 (Arenasport 1).

Invazija je izvršena, mnogi navijači iz Argentine doputovali su u Španiju, ne birajući načine, ovaj meč se ne sme propustiti.

Bilo je 2:2 kada je Boka bila domaćin, sada već čuveni revanš još nije održan zbog divljanja Riverovih huligana, koji su sprečili drugi duel na Monumentalu.

Zato je meč preseljen na Santijago Bernabeu, a bubnjevi, zastave, dimovi, šalovi Boke i Rivera dominiraju u gradu Reala i Atletika.

Inače, policija je u pripravnosti jer se očekuje dolazak 500 posebno nasilnih huligana iz Argentine.

Na to su španske vlasti upozorile, meč se igra na stadionu koji prima 80.000 navijača, a jedan deo Bokinih ultrasa je već deportovan nazad za Španiju.

Pojedini Riverovi huligani su stigli u petak, a policije Španije i Argentine usko sarađuju kako bi se zaustavili svi koji su okarakterisani kao opasni.

Maksimalne su mere bezbednosti na aerodromima, železničkim i autobuskim stanicama, kako bi se presekle sve alternative najopasnijih ultrasa.

Sa druge strane, brojni navijači su napravili i opsadu hotela u kom su igrači smešteni, kako bi im pružili podršku pred meč. Policija radi i na preusmeravanju grupa na mesta gde će se okupljati Bokini i Riverovi.

Jedni su na Plaza de Kolon, drugi na Plaza de Sibeles trgu.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Kad se fudbal pretvori u rat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA