Kakav podvig Kaljarija protiv Rome! Remi sa devetoricom u 95. minutu, posle 0:2! (VIDEO)

Rimljani šokirani na Sardiniji

  • 2

Fudbaleri Kaljarija priredili su najveće iznenađenje kola u Seriji A podvigom protiv Rome, odigravši 2:2 na svom "Sent Eliji". 

Nema u samom rezultatu ništa senzacionalno, koliko način na koji je domaći tim došao do boda - posle 0:2, golom u 95. minutu, sa devetoricom na terenu!

Svaka čast za borbu i upornost koju su pokazali!

Romine igrače i navijače dugo će proganjati ovakav poraz, imali su Rimljani sve u svojim rukama, velikih 2:0, igrača više pri istom rezultatu, a dvojicu kada je Kaljari već smanjio minus...

Podsetimo da je efektan gol postigao i naš reprezentativac Aleksandar Kolarov iz slobodnog udarca, pre njega goste je u prednost doveo Kristante...

Utakmica je već ušla u sam finiš, malo ko je na stadionu mogao da nasluti rasplet kakav će uslediti, a onda se sve "zakuvalo" sa golom Jonite u 84. minutu.

Nisu više gosti bili tako samouvereni, polako su počeli da gube kontrolu nad utakmicom, ipak na trenutak su odahnuli kada je sudija, u istom minutu, zbog nervoze isključio Kapitelija, za njim i Darija Srnu zbog vređanja arbitra.

I onda, pravo niotkuda - 2:2!

Kaljari je iz gotovo poslednje akcije na utakmici profitirao: bila je to dvopotezna kombinacija, asistencija Jonite ka Sauu, uz kiks centralnog defanzivca Rome, te elegantna završnica napadača tima sa Sardinije.

Bio je to finiš meča za ekstazu navijača Kaljarija, neverica na licu igrača Rome je mogla da se vidi iz poslednjeg reda tribina. Pokušali su Rimljani psolednjim udarom da povrate vođstvo, ali bilo je kasno...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    8. decembar 2018 | 20:58

    Bas bih voleo da vidim taj izjednacujuci gol.Pravo niotkuda,kazu komentatori i ode skroman dobitak na kladionici.Sta nam rade,a nikako da se opametimo.Svako kolo sijaset senzacija,a mi se i dalje nadamo i gubimo..

  • Mane

    9. decembar 2018 | 22:31

    Ne ozbiljnost sa igracem vise pri 0:2 primi dva gola kao da je roma imala dva igraca manje spaleti je zreo za otkaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA