≫ 

Da li je to Tuhel najavio da će PSŽ već u 75. minutu završiti posao protiv Zvezde?

Nemac je posebno izdvojio atmosferu na Marakani

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde i PSŽ-a igraju poslednji, šesti meč grupne faze u okviru grupe C Lige šampiona u utorak od 21 sat.

Dan pred meč koji bi mogao mnogo toga da odluči, trener francuskog tima Tomas Tuhel odgovarao je na pitanja novinara i dao svoju analizu predstojećeg susreta.

- Nejmar trenutno trenira s nama, u nedelju je individulano radio i očekujemo da igra protiv Zvezde. Čupo Moting je imao takođe neke probleme, ali će i on biti spreman za meč.

Nemac je svestan snage svog tima, ali je posebno istakao atmosferu koju prave navijači crveno-belih.

- Nije na nama da razmišljamo o tome ko jeste, a ko nije uspeo. Sve je u našim rukama i svesni smo da je veliki izazov pobediti ovde, u ovoj sjajnoj atmosferi. Pogotovo što bi tom pobedom obezbedili plasman dalje.

Nejmar je bio ključni igrač Francuza na meču u Beogradu; Foto: Marko Jovanović/Guliver/Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Još uvek nije poznato ko će stati na gol Svetaca, a ono što je Tuhel otkrio jeste posed lopte kao ključni faktor za pobedu njegovog tima.

- Treba još da se utvrdi ko će braniti. Napad jeste naša strategija i to da imamo veći posed lopte. To je fudbal, treba da se napada. Ali sam posed lopte ništa ne znači. Jako je bitno da se, pored golova, vrši i kontranapad. Sasvim je drugačije kada se igra prtotiv Zvezde na Marakani, ali se nadam da ćemo moći da igramo presing i kontranapade kao u prvom meču.

- Ja svakako volim da treniram na stadionima na kojim ćemo igrati kako bi ga osetili. Pred mečeve protiv Liverpula i Napolija je bila drugačija situacija, ali smo sada iz nekih logističkih razloga odlučili da treniramo na Marakani.

Na samom kraju, Tuhel je nagovestio i to da bi njegov tim mogao sav posao da završi do 75. minuta.

- Nemam neke posebne zahteve i informacije za igrače pred meč. Jedino je najbitnije da u poslednjih 15 minuta iskontrolišemo rezultat. Mada sam svestan da će biti jako teško pobediti Zvezdu na Marakani.

VIDEO: Šta Milojević kaže pred meč protiv PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuhel

    10. decembar 2018 | 19:07

    Uz duzno postovanje prema Vama kao vrhunskom strucnjaku i celoj ekipi PSZ-a, ali prvo skoci pa reci hop. Mozda i ne dodje tako lako do pobede do 75.minuta u Vasu korist.

  • udbas

    10. decembar 2018 | 19:33

    u 75 mi nigdje nikoga na stadionu..do tada ce petarda uz boziju pomoc da se slavi..ocekujemo da delije slave i igracima posto ce malena bit zrela za 8 komada pa petarda dolazi kao poklon..forza psz..idemo gazi projekat i spusti ih tamo gdje im je mjesto u blato...

  • dragon

    10. decembar 2018 | 23:09

    Pogledati kvotu na kladionicama - sve je tu jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA