≫ 

Iliev potvrdio: Istina je, hoćemo Obradovića!

Bila bi čast da nam se Ivan priključi tokom zime, smatramo ga najboljim bekom Partizana u poslednjih 20-tak godina, kaže čelnik crno-belih

  • 16

Bruje mediji u Belgiji o rastanku Ivana Obradovića i Anderlehta u zimskom prelaznom roku, bruje i o tome da je trenutno jedini i najozbiljniji kandidat za njegovo angažovanje – Partizan, sa kojim je klub iz Brisela u kontaktu već dva meseca. Pisali smo već o tome da su crno-beli kontaktirali levog beka, što je i on sam potvrdio u izjavi za Telegraf.

Nije samo bilo zvaničnog glasa iz Humske, kao da se čekao rasplet situacije, no, kako se zimska “pijaca” bliži, tako polako i “maske padaju”, a i nema više razloga za skrivanje želja pošto je krajnji epilog očito blizu.

Sportski direktor Partizan Ivica Iliev više ne krije da je Obradović u vrhu prioriteta crno-belih u predstojećem prelaznom roku i da klub čini sve kako bi ga angažovao.

- Istina je, naša je velika želja da angažujemo Ivana Obradovića tokom zime. Zapravo, bila bi nam čast da nam se fudbaler takvog kvaliteta priključi, odnosno vrati u klub u kome je ponikao i ostavio veliki trag – potvrđuje Iliev za Telegraf pregovore sa levim bekom belgijskog kluba. - Ivan je naša želja već nekoliko prelaznih rokova, ali prosto nismo bili konkurentni u tom periodu. Morali smo da sačekamo povoljnije okolnosti da bismo došli u poziciju da ga vratimo u Partizan, koji je sigurno njegova kuća.

Ivan Obradović u dresu Partizana; Foto: partizan.rs

Ugovor vezuje Obradovića do juna. Može li Partizan da “izvuče” povoljniju cenu?

- To su već detalji o kojima ne mogu javno da pričam. Pregovori su u toku, rekao bih da postoje dobre šanse da se uspešno okončaju, ali da ne prejudiciramo događaje. Prelazni rok je takav da se sve menja iz sata u sat, nikada ne možete unapred da predvidite krajnji epilog. Rekoh već, imamo veliku želju da angažujemo Obradovića, jer ga smatramo najboljim bekom Partizana u poslednjih 20-tak godina. Nadamo se da je želja obostrana – jasan je Ivica Iliev.

Inače, mediji u Belgiji pišu da je Obradović pao u nemilost čelnika Anderlehta, jer je tokom minulog leta odbio transfer u jedan turski klub. Tada je prekomandovan u B tim, gde je imao dozvolu i da trenira, ali i da igra utakmice, pa nije mnigo izgubio, što je uostalom i sam rekao za naš portal početkom novembra.

VIDEO: Iliev o Zvezdi i igri Partizana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    10. decembar 2018 | 20:58

    Milan 10.12.2018 - 20:51.....Sve ok, imas pravo na svoje misljenje ali jedno nemoj zaboraviti, NISMO ISTI. Mi imamo titulu svetskog i evropskog sampiona a vi imate knjigu Lotara Mateusa, NISMO ISTI.

  • Mile

    10. decembar 2018 | 21:11

    U odlično pojačanje, još da pojačaju sredinu u vidu simona 1 vukcevica i napad prekaljenim vašingtonom. Dogodine lagano osvajamo 10. Mesto

  • Goxxx902

    10. decembar 2018 | 22:18

    Cuveni Ivica Ilijev...Tragicno los fudbaler, jos tragicniji sportski direktor... 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA