≫ 

Igrao bih za Srbiju, nikad za Hrvatsku: Prvi strelac hrvatskog prvenstva sanja samo Orlove! (VIDEO)

Srbin se odlično snašao u komšiluku, a postao je i kapiten

  • 6

Fudbaler Intera iz Zaprešića Komnen Andrić posle Superlige Srbije i Portugala karijeru je nastavio u Hrvatskoj gde igra sezonu iz snova, a kako ističe sanja samo dres Srbije. 

Kako prenosi Informer, kapiten hrvatskog kluba i jedan od najboljih igrača Zaprešića odlično se prilagodio na novu sredinu, iako njegovoj porodici nije bilo "sve jedno".

Mnogi su bili skeptični kada sam im rekao da idem u Hrvatsku, baš zbog složenog odnosa sa našom državom. Razgovarao sam sa trenerom Samirom Toplakom i odlučio da prihvatim ponudu. Nisam imao nijedan problem ovde. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapiten. To dovoljno govori kakav odnos imam sa svima u klubu - kaže Andrić.

Iako blista u Hrvatskoj, Komnen tvrdi da nikada ne bi igrao za neku drugu reprezentaciju osim za Orlove.

Za svakog sportistu je kruna karijere da nastupa za svoju zemlju. Sanjam dres Srbije, bilo koja druga zemlja ne dolazi u obzir. Nikada ne bih igrao za Hrvatsku ili neku drugu selekciju - jasan je Andrić.

Visoki centarfor objasnio je da nije lako izboriti se za "svoje mesto", u ligi u kojoj godinama dominira samo Dinamo.

- Dinamo nema konkurenciju ove sezone. Ubedljivo su najjača ekipa, imaju 20 podjednako dobrih igrača i njihovi rezultati u Evropi su najbolja potvrda kvaliteta. Što se tiče lige, jaka je konkurencija i svako svakog može da dobije. Srećan sam što sam posle teškog perioda uspeo da se vratim. U Portugalu nisam dobijao minutažu, u Litvaniji sam se povredio, pa mi je trebao klub u kom ću igrati u kontinuitetu. Napravio sam pravi izbor dolaskom u Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    11. decembar 2018 | 12:57

    Moj zemljak, iz Baljevca na Ibru u blizini grada Raške, karijeru počeo u lokalnom OFK Rudaru i svojevremeno tresao mreže u mladijm kategorijama Kragujevackog Radničkog. PONOS

  • bojan

    11. decembar 2018 | 11:27

    Glupane pa ti mozes sanjat da igras za vatrene cuj ti njega....hahaha..pa je vickast jos...kod vatrenih mozes biti pricuva kopacki..budalo

  • Aca

    11. decembar 2018 | 20:37

    Ooooo Hrvati vidim pratite Srpske novine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA