Marin otkrio da je video strah u očima igrača PSŽ-a u tunelu i nasmejao se na pitanje o Nejmaru (VIDEO)

"Neće moći da se živi od Marka Gobeljića zbog gola koji je dao čuvenom golmanu Ðanluiđiju Bufonu", naslućuje Marin ko će biti zvezda ekipe u danima koji slede

  • 31

Najiskusniji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je da je zadovoljan nastupom ekipe u jakoj C grupi Lige šampiona i da sebe u budućnosti vidi u dresu prvaka Srbije ponovo u elitnom takmičenju.

Zvezda je izgubila od Pari Sen Žermena (4:1) u Beogradu na oproštaju od Lige šampiona, a bivši nemački reprezentativac poraz pripisuje nedovoljnom iskustvu i prevelikom respektu protivnika.

- Ponavljamo se, opet smo imali preveliki respekt.... Nismo igrali fudbal kada je lopta bila kod nas, bili smo malo preplašeni u prvom delu. Kada gubimo 2:0 i nemamo šta da izgubimo, onda krećemo da igramo. Moramo da promenimo to u budućnosti kada ponovo budemo igrali Ligu šampiona. Mi smo Zvezda, mi to možemo i jasno se vidi - rekao je Marin novinarima posle utakmice.

Kako naglašava, crveno-beli su prelako primali golove od Pari Sen Žermena. 

- Ušli smo odlično u drugo poluvreme, ali smo onda primili previše lak gol za 3:1. Imali smo osećaj u tom trenutku da oni nisu više sigurni, nisu bili dominantni, da možemo da im damo još jedan. Posle trećeg gola je sve bilo gotovo - naveo je Marin, koga su novinari pitali kako će sada biti u svlačionici posle Gobeljićevog gola.

- Neće moći da se živi od Marka Gobeljića zbog gola koji je dao čuvenom golmanu Ðanluiđiju Bufonu.

Na pitanje novinara da li mu je neki igrač iz PSŽ-a preneo utiske o atmosferi na stadionu, Marin je rekao da "nisu o tome" pričali, ali da je primetio jednu stvar:

- Video sam im u očima pre utakmice da im nije bilo lako - nasmejao se Marin, aludirajući na tremu gostiju pred izlazak na teren. 

Marko i Marko u duelu, Jovančić i Čaušić u pozadini Foto: Tanjug/ZORAN ZESTIC



Tim Vladana Milojevića sa četiri boda, osvojena remijem protiv Napolija (0:0) i pobedom nad Liverpulom (2:0), može da bude zadovoljan, smatra Marin.

- Kada pogledate grupu, mnogo sam zadovoljan. Realno, kada smo videli rivale mnogi nisu očekivali da ćemo imati ijedan bod... Kroz utakmice u utakmicu smo napredovali, imali dobre faze.

Bivši vezista Verdera, Čelsija, Sevilje i Olimpijakosa dodaje da veruje da će Zvezda biti redovan učenik najjačeg takmičenja.

- Rado bih igrao u Crvenoj zvezdi i naredne sezone Ligu šampiona. Moja budućnost je ovde - jasan je Marin.

Upitan je i da prokometariše da li jedan od najboljih fudbalera sveta Nejmar da Silva previše zaštićen kod sudija.

- Nije samo Nejmar, tako rade sve ekipe i mislim da je normalno... Nećemo da se bunimo, iako sudija nije bio najbolji, ali svakako je uobičajeno da se Nejmaru sviraju dva ili tri faula više. Takve stvari dešavaju se i Bajernu u Bundesligi, nama u Superligi, jer protivnici više "udaraju" - rekao je Marin.

Crvena zve

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neo

    12. decembar 2018 | 11:53

    Ovakvu glupost mogu samo zvezdasi da izgovore. Izivljavali se na Zvezdi, a ovaj video strah u njihovim ocima.

  • GP

    12. decembar 2018 | 12:43

    Ma da, video sam i ja da su im klecala kolena, pa su vam laganice dali 4 komada.

  • Dgbg

    12. decembar 2018 | 11:22

    Ovaj dečko je kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA