≫ 

Ostaje na Marakani: Pavkov produžio ugovor sa Zvezdom!

Napadač se obavezao na novu četvorogodišnju vernost

  • 16

Dan nakon meča sa Pari Sen Žermenom i poraza od 4:1, najnovija vest sa Marakane će i te kako obradovati navijače Crvene zvezde - Milan Pavkov je potpisao novi ugovor sa srpskim šampionom!

Telegrafu je tokom dana na najvećem srpskom stadionu najpre potvrđeno da će gorostasni napadač produžoiti ugovor, a potvrda tih reči je vrlo brzo stigla.

- Naravno da mi je drago zbog ukazanog poverenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone. U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, tako i ja. Verujem da ću biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i da ostvarujemo zapažene rezultate. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, sve saigrače i sebe - rekao je Pavkov.

I Mitar Mrkela, sportski direktor, je istakao zadovoljstvo produžetkom saradnje sa visokim napadačem.

- Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor sa Milanom Pavkovim. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i verujem da će veliki deo tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu sa velikim uspehom kao i do sada - rekao je Mrkela.

(M.M./D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Киле

    12. decembar 2018 | 13:43

    Ахххахахахахја Спрдња од фудбалера! 😂

  • Rola

    12. decembar 2018 | 14:20

    Pa mora ostati kad nikakav fudbaler i nije ko će njega platiti vise od sto hiljada eura dao dva gola i vise niti ga ima niti çe ga biti. Sami ste videli protiv PSŽ nije znao na koju stranu tera. Takvi kao Pavkov ima u Jagodini bar pet zato Terzić na vrame da ih kupi.

  • Идемо Делије

    12. decembar 2018 | 16:54

    са већим делом играча треба то да урадите, Звезда мора да почне да чува играче и да се уиграва, од сталне продаје и куповине тешко да можемо да урадимо нешто

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA