≫ 

Olimpijakos izbacio Milan u "trileru", Rozenborg igrao za Seltik, Salcburg maksimalan! (VIDEO)

Pao je i konačni rasplet!

  • 2

Posle kraja grupne faze Lige šampiona, završeno je i takmičenje po grupama Lige Evrope posle kojeg je poznato koje ekipe idu u nokatu fazu.

Konačan rasplet mečeva viđen je na terenima širom Evrope, a jedan od najzanimljivijih i najneizvesnijih bio je onaj u Pireju. Fudbaleri Olimpijakosa imali su imperativ pobede u duelu sa Milanom, a ono što im nije išlo na ruku jeste visok poraz iz prvog meča od 3:1.

Posle neefikasnog prvog poluvremena Sise je pogodio u 60. minutu za vođstvo i nadu Grka koji su morali da jure novi gol.

Na nova uzbuđenja čekalo se do 70. minuta kada je Zapata prvo postigao autogol, da bi se samo 2. minuta kasnije iskupio za grešku i smanjio rezultat, kokoji je Rosonere vodio dalje.

Međutim, pravo ludilo je nastupilo u 81. minutu kada je sudija pokazao na belu tačku, a Fortounis pogodio za 3:1. Upravo ovo bio je rezultat koji je crveno-vele iz Pireja vodio dalje. Naime, u prvom duelu dve ekipe rezultat je bio indentičan, pa su domaći zahvaljujući boljoj gol razlici došli do 2. mesta.

Pogledajte sve rezultate i raspored ekipa na tabeli posle grupne faze Lige Evrope: 

 

Takođe, mnogo uzbuđenja viđeno je i u Grupi B u kojoj je Salcburg slavio protiv Seltika sa 2:1 i tako došao do šeste pobede i maksimalnog učinka u grupnoj fazi Ligi Evrope. Gosti su za jedanaest minuta rešili pitanje pobednika golovima Munasa Dabura i Fredrika Gulbrandsena.

Sa druge strane, Lajpcig je vodio protiv Rozenborga od 47. minuta i bio nadomak plasmana u narednu fazu, ali je četiri minuta pre kraja Reginiusen poravnao na 1:1 i tako izbacio nemački klub iz daljeg toka takmičenja, a u nastavak takmičenja poslao Seltik.

Grupa A:

AEK – Bajer 1:5

Ludogorec – Cirih 1:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa B:

Seltik – Salcburg 1:2

Lajpcig – Rosenborg 1:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa C:

Kopenhagen – Bordo 0:1

Slavija – Zenit 2:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D:

Dinamo ZG – Anderleht 0:0

Spartak T. – Fenerbahče 1:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa E:

Arsenal – Karabag 1:0

Sporting – Vorskla 3:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa F:

Didelanž – Betis 0:0

Olimpijakos – Milan 3:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. decembar 2018 | 23:27

    Колико ми је криво, срце ми се цепа што су црвено бели избацили надувене Италијане. Тако ми је било криво и кад су гробаре "напунили" просечни Кијевљани са 7 комада. 7 од просечних, а ко зна колико би примили да су играли са неким над просечним, да су имали прилику. Браво за браћу Грке.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA