Mirković sumirao "jesen": Od jedan do pet, zaslužili smo četvorku!

Pred crno-belima je važan duel u borbi za vrh tabele

  • 19

Trener Partizana Zoran Mirković, pred utakmicu 21. kola sa Mačvom istakao je da može biti zadovoljan učinkom tima u dosadašnjem delu sezone. 

On je pred poslednju utakmicu jsenjeg dela sezone koji se igra u petak od 18 sati na stadionu Partizana učinak crno-belih ocenio "četvorkom".

- Četiri jeste visoka, vrlo dobra ocena. Ali, došao sam u nezgodnom trenutku, nefudbalskom. Bio je avgust, već su završene pripreme, a prvenstvo počelo. Polazna tačka nije bila baš najsjajnija. Znamo koliki smo put prešli, koliko smo vremena imali za neke stvari koje je trebalo da radimo, a nismo mogli zbog ritma utakmica i specifične situacije. Više smo se bavili korekcijama i prilagođavali smo se datom momentu, a opet smo na tom putu imali i mnogo dobrih utakmica.

VIDEO: Zoran Mirković: Kad si u situaciji za gol, preuzmi odgovornost i šutiraj

-Sigurno je bilo i loših perioda, utakmica koje smo gubili, da ne kažem da smo prosipali bodove u poslednjih 10-15 minuta. Celom hronologijom, kako smo išli, ne mogu da budem nezadovoljan jer su pokazali karakter i kvalitet, a bilo je grešaka i nedostataka - rekao je Mirković, koji je na klupi 'crno-belih' nasledio Miroslava Đukića.

Kada je reč o duelu sa Mačvom, Mirković ne očekuje lak posao, naročito jer neće moći da računa na Marka Jankovića.

- Mačva je čvrsta, disciplinovana i borbena ekipa, čiji igrači često igraju na granici dozvoljenog, pošto im je takav stil. Imaju problema, četvorica igrača neće igrati zbog suspenzija, ali nas svakako očekuje težak zadatak. Ni vremenska prognoza neće biti najsjajnija - istakao je Mirković i dodao da Jankovića čeka operacija u Minhenu.

Da podsetimo, Partizan je trenutno 3. na tabeli sa 13 bodova manje od vodeće Crvene zvezde, a tri od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Sever

    13. decembar 2018 | 19:28

    Od nas cista petica, samo tako nastavite!

  • nscz

    13. decembar 2018 | 21:16

    Tabela kaze da ste zasluzili trojku

  • doka.czv

    13. decembar 2018 | 19:26

    Svaki cigo svoga konja hvali...to je tako!;-))Al me ovaj nasmeja lepo,znam da nece napadati javno svoj klub al da da 4 za ove samozvane igrace?!?Prava ocena je 2-,da je bilo pravde u pojedinim mecevima delili bi 6-7 mesto!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA