≫ 

Prijović matirao Beloruse, "čarobnjak" Gaćinović evrogolom i asistencijom utišao Rim! (VIDEO)

Selektor Srbije ne mora da brine za svoje izabranike koji pružaju odlične partije u svojim klubovima

  • 3

Fudbaleri PAOK-a utakmicom sa BATE Borisovim opraštaju se od Lige Evrope za ovu sezonu, a jedinu utehu Grci imaju u srpskom napadaču Prijoviću koji je postigao novi gol i potvrdio sjajnu formu.

Grci su gubili sa 3:0 da bi u 59. minutu Jaba odlično prošao sa desne strane i uposlio Prijovića koji je zatresao mrežu i smanjio rezultat.

Sa druge strane, u Rimu Mijat Gaćinović je izjednačio rezultat u duelu sa Lacijom i postigao je gol kola, a možda i grupne faze Lige Evrope.

Reprezentativac Srbije je došao do lopte na nekih 30 metara od gola Lacija, izbacio iz igre svoje čuvare i potom poslao neodbranjiv udarac u gornji levi ugao protivničkog gola.

Ali, tu se Gaćinović nije zaustavio. Samo 6 minuta kasnije on je fantastično asistirao do Halera koji postiže gol za potpuni preokret u Rimu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • naingolan

    13. decembar 2018 | 22:28

    Krstajic mora imati strpljena za mijata a ne tek tako da ga menja i glumi autoritet..treba ce mali za godine koje dolaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA