Učesnik Lige šampiona testira Partizan na pripremama u Turskoj!

Umesto austrijskog Volfsbergera, crno-beli će odmeriti snage sa učesnikom šesnaestine finala Lige Evrope, ali i sa ruskim timom koji predvodi Grof Božović

  • 19

Pre skoro mesec dana smo pisali o timovima koji će testirati Partizan na zimskim pripremana u Antaliji, gde će crno-beli odigrati pet kontrolnih duela, sa rivalima različitog kvaliteta Rusije, Poljske, Slovačke, Austrije i Republike Srpske.

Ipak, došlo je do male “rokade”, pa će austrijskog predstavnika Volfsberger zameniti ukrajinski šampion i učenik šesnaestine finala Lige Evrope – Šahtjor iz Donjecka, saznaje Telegraf.

Šahtjor je bio pred plasmanom u osminu finala Lige šampiona, ali je Lion izborio remi i prošao dalje; Foto: Tanjug/AP

Prva prva povera očekuje Partizan 28. januara, kada će crno-beli odmeriti snage sa češkim Slovanom iz Libereca. Zatim, 31. januara na programu je duel sa poljskom Krakovijom, a četiri dana kasnije – 3. februara klub iz Humske na megdan pomenutom Šahtjoru, kome je sinoć za “dlaku” izmakao plasman u osminu finala Lige šampiona, pošto je na svom terenu remizirao sa Lionom (1:1) i dopustio Francuzima da odu dalje u elitnom evropskom takmičenju.

Druga teška provera očekuje Partizan 6. februara kada je zakazana kontrolna utakmica sa ruskim premijerligašem Krila Sovjetov, koji sa klupe predvodi Miodrag Grof Božović, a dan pred povrazak u Beograd – 7. februara crno-bele će imati najslabiji ispit protiv Mladosti iz Doboja.

Inače, okupljanje Partizana pred početak zimskih priprema počinje 10. januara (dan ranije igrači idu na obavezne medicinske preglede i testove) i u svom sportskom centru će raditi sve do 26. kada sledi selidba u Tursku, o čemu smo takođe pisali. Klub iz Humske će boraviti u hotelu “Sueno Deluks”, u Beleku, nadomak Antalije, a povratak u Srbiju je zakazan za 8. februar.

VIDEO: Zorana Mirkovića posle remija Partizana odmahnuo rukom i otišao

(Z. I.)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salone

    13. decembar 2018 | 21:43

    Testirace ih i Zvezda😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. decembar 2018 | 21:30

    А како ће они тестирати пртзн и за ког? За Сурдулицу, Лучане...уз дужно поштовање тим клубовима,који су им показали колико вреде. Пртз је тај који ће бити спаринг клуб озбиљнијим евро екипама...

  • X-XpLoSiivE-X

    13. decembar 2018 | 23:07

    Koje pripreme? Za sta? Za trece mjesto? UPRAVA NAPOLJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA