Vladan Milojević dao krv za akciju Delija, ali nije mu bilo svejedno kada je uboden iglom (VIDEO)

Trener Zvezde odazvao se humanoj akciji navijača sa Marakane

  • 1

Navijači Crvene zvezde organizovali su 15. po redu, tradicionalnu akciju "Crveno-bela krv", koja za cilj ima prikupljanje krvi za potrebe Instituta za transfuziju krvi. Akcija je organizovana u dva dana, pa je u četvrtak prikupljeno 160 jedinica krvi.

Broj jedinica krvi uvećan je je i tokom petka, a doprinos je dao i trener Vladan Milojević, čije je prisustvo zabeleženo i kamerama.

Milojeviću nije bilo svejedno kada je igla došla do njegove vene, pa je imao bolnu grimasu na licu, ali je njegov humani gest oduševio navijače Zvezde.

Svi koji žele mogu da daju krv do 18 časova u Medija centru na Marakani.

Oni će kao poklon dobiti vaučer koji će moći da zamene za ulaznicu za večiti derbi u prolećnom delu sezone, koji će biti odigran na stadionu Zvezde.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vida

    14. decembar 2018 | 17:08

    Koji bezobrazluk stavili sestru partizanovca da ubode jadnog trenera Zvezde.Kad mi moja sestra uzima krv,ni ne osetim,jer su igle tolko tanke,da zaista ne boli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA