Lalatović još jednom govorio o odlasku iz Radničkog!

Trener Nišlija demantovao da je ''završio posao'' sa Vojvodinom

  • 2

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović, uoči gostovanja Napretku u poslednjem meču jesenjeg dela sezone, izjavio je da veoma respektuje Kruševljane i ocenio da će teren biti najveći problem i jednom i drugom timu.

Nišlije u nedelju od 19.00 časova spuštaju ''jesenju zavesu'' gostovanjem pod Bagdalom, a bez obzira na taj rezultat polusezonu će završiti na drugom mestu.

- Čeka nas izuzetno zahtevan meč u Kruševcu. Za nedelju je najavljen sneg, a tamo je teren svakako težak za igru. Nadam se da će Nišlije doći u Kruševac da nas podrže i da ovu poslednju utakmicu u godini odigramo onako kako dolikuje i da na zimsku pauzu odemo bez poraza. Napredak veoma respektujemo, imaju sjajnog trenera, odličnu ekipu, a poznato je da su nas puno namučili u prvom meču u Nišu kada je bilo 3:3. Ipak, naš cilj je pobeda i učinićemo sva da je ostvarimo - rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

On je još jednom podsetio da mu na posle utakmice u Kruševcu ističe ugovor, ali da bi voleo da ostane i osvoji Kup Srbije, prvi u istoriji Radničkog, ali i za njega u trenerskoj karijeri.

- Što se tiče natpisa da odlazim u Vojvodinu, moram da kažem da ja ni sa kim iz tog kluba nisam razgovarao i da su ti tekstovi neistiniti. Imam ponude, nije da nemam, ali prvo što ću uraditi kada mi istekne ugovor je razgovor sa gospodinom Ivicom Tončevom i rukovodstvom Radničkog oko eventualnog nastavka saradnje. Još jednom ponavljam da je moja velika želja da donesem trofej u Niš - poručio je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalča

    14. decembar 2018 | 19:29

    Pa nek ide već jednom u pm da ide. Svako malo on preti odlaskom kao da Radnički pre njega nije postojao i da će njegovim odlaskom da se rasformira.

  • Srbin

    14. decembar 2018 | 18:54

    Kako će ponovo da namesti utakmicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA