≫ 

Predstavljen stadion na kom će se igrati finale SP: Pogledajte na šta će Katar potrošiti 10 milijardi evra (FOTO)

Ova cifra je ukupna suma koliko će organizator Mudnijala 2022. dati na stadione, a nedavno je predstavljeno kako će izgledati onaj za finale - Lusail Iconic

  • 4

Lusail Iconic, stadion na kom će se otvoriti i igrati finale Svetskog prvensta u Kataru 2022. godine, konačno je ugledao ''svetlost dana''.

U pitanu je predstavkljanje nacrta za ovaj velelepni objekat koji bi trebalo da prima oko 80.000 navijača, a koji je dizajnirala jedna britanska kompanija.

Završetak gradnje se očekuje tokom 2020. godine, dok se cifra kompletne investicije drži u tajnosti. Ali ono što je poznato jeste da će Katar na stadione potrošiti 10 milijardi evra.

Lusail Iconic je samo jedan od osam stadiona na kojima će se igrati Mundijal,  s tim da će ostali primati 40 i 60 hiljada ljudi.

>>> Posle pobede nad Laciom u Rimu i sjajne partije Mijata Gaćinovića, Ajntraht čeka Leverkuzen, a kvota na keca je 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Ajntraht - Leverkuzen.

U nastavku pogledajte fotografije ovog velelepnog zdanja na kom će se igrati finale SP:

Foto: Twitter/@QFA
Foto: Twitter/@QFA
Foto: Twitter/@QFA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Texasm86

    16. decembar 2018 | 12:13

    Jedan je RAJKO MITIC

  • Drsgan V.

    16. decembar 2018 | 12:24

    Kada vide kakve se stadione dobiti Srbija,Katar ce se pokriti usima.Cuj,10 milijardi dolara.Mi cemo ako treba uloziti i 20,samo da za jottu budemo bolji od prethodnog domacina SP u fudbalu.Samo,da to nije skupo za Srbiju?Naprotiv.Pocece do tada Bg na vodi ,pa Bugari i Rumuni za N godinu,pa takse,kazne..Uglavnom,sve se moze kad se hoce..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA