≫ 

Janković u ponedeljak na stolu kod žene pod čijim nožem je bio i Baloteli: Partizan bez veziste skoro 2 meseca!

Hiruški zahvat će na klinici u Minhenu izvršiti doktorka Urlike Mušavek, specijalista za povrede trbušnog zida i prepona

  • 6

Vezista Partizana Marko Janković će propustiti dobar deo zimskih priprema ekipe zbog problema sa trbušnim zidom, koji će definitivno biti otklonjeni hiruškim putem, o čemu smo već pisali.

Saznajemo da je operacija fudbalera crno-belih zakazana za početak naredne sedmice i biće obavljena na klinici u Nemačkoj, tačnije Minhenu.

Janković putuje u Bavarsku već u ponedeljak i to u prisustvu klupskog lekara – doktora Ilije Rosića, a velika je verovatnoća da istoga dana bude izvršen operativni zahvat, koji bi trajno trebalo da reši problem bolova trbušnih mišića, sa kojima se vezista mučio nekoliko meseci.

Operaciju će obaviti doktorka Urlike Mušavek, koja važi za jednog od najboljih svetskih stručnjaka, specijalistu za povrede trbušnog zida i prepona. Svojevremeno je radila i operaciju Marija Balotelija dok je ovaj igrao za Milan.

Doktorica Urlike Mušavek Printskrin: Youtube

Svemu je naravno prethodio zahtev, koji je iz Humske poslat još pre nekoliko dana, a kada je iz Minhena stigao potvrdan odgovor, zakazan je termin u kratkom roku, kako i sam igrač ne bi dangubio sa povratkom na teren.

Prema okvirnim prognozama, oporavak Jankovića, kome će u Minhenu biti ugrađena i specijalna “mrežica” u trbušni zid, trajaće između šest i sedam nedelja.

Podsetimo, Janković je još pre utakmice sa Mladošću iz Lučana objavio na društvenim mrežama da neće igrati do kraja jeseni. Pokušao je da reši problem vežbama i terapijama (pojavila se i upala pubične kosti), ali je na kraju bilo jasno da je operativni zahvat neminovan.

>>> Radnički iz Niša ima šansu da sjajnu polusezonu začini pobedom u Kruševcu, nad starim rivalom Napretkom. Kvota na dvojku ovde je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Napredak - Radnički Niš.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    16. decembar 2018 | 15:01

    Eeeeee, sedamdesetih godina su nasi doktori Dr. Branko Nesovic i Dr. Osman Rizvanbegovic iz bolnice Banjica operisali po Evropi prepone najpoznatijim igracima Real Madrida, Valensije, Fejenorda.....Huriji, Brajtneru, Velaskezu, Jensenu......uceci njihove lekare novoj metodi. A sada nasi fudbaleri idu na operacije u inostranstvo. Tuga.

  • Kojot

    16. decembar 2018 | 13:36

    Od njega i onako nikakve koristi. Samo ne znam ko mu je dao broj 10 da nosi.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    16. decembar 2018 | 14:28

    Њему брз опоравак. Илић је спремна 10 100%😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA