≫ 

Tri meča Super lige odložena za ponedeljak, vrhunski potez Vojvodine u borbi sa snegom!

Lopta će se u ponedeljak kotrljati u Lučanima, Zemunu i Kruševcu

  • 6

Jesenji deo Super lige, odnosno svi mečevi 21. kola, biće odigrani u 2018. godini! U to nema sumnje posle odluke da se tri utakmice odlože za ponedeljak, dok će ostali završiti polusezonuu nedelju. Uključujući i Crvenu zvezdu koja gostuje na Banovom brdu.

Tri meča koja su odložena jesu Mladost - Rad, Zemun - Dinamo i Napredak - Radnički!

U Novom Sadu se meč između Vojvodine i Proletera igra od 15.00 časova, a lopta se zakotrljala i u Subotici gde je Spartak pobedio Voždovac sa 3:2 (0:2).

Ovde vredi pomenuti i sjajan potez Vojvodine koja je u četvrtak, znajući da će padati sneg, na travu postavila najlone koji će im umnogome pomoći da očiste teren.

Bitno je i to da prvenstvo ne bi bilo neregularno ni da su se utakmice ''prebacile'' u 2019. godinu, što je potvrdio prvi čovek Super lige Vladimir Bulatović.

- Ukoliko i u nedelju ne bude moglo da se igra, imamo mogućnost da utakmice odložimo za prolećni deo sezone. Ovo nije završetak preliminarnog takmičenja, odnosno 30. kola, nego kraj kalendarske godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA