≫ 

Prosinečki tek izašao iz bolnice, a već je u kafani: Strogo mirovanje Robi ovako primenjuje u praksi (FOTO)

Veliki Žuti na oporavku sa Tarikom Filipovićem

  • 3

Robert Prosinečki je zabrinuo sve svoje navijače i poštovaoce kada je završio u bolnici, gde je imao dve operacije na tankom crevu. 

Oporavio se Robi, nedavno je otpušten iz Kliničkog centra u Sarajevu, a doktori su mu preporučili strogo mirovanje.

Koliko aktuelni selektor BiH i legenda Zvezde poštuje lekarske savete, vidi se iz priložene fotografije sa BiH glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem.

"Fotka" je nastala u jednoj kafani, doduše ne vidi se ni dim, ni alkohol u blizini, pa hajde da verujemo da se Veliki Žuti ipak pridržavao saveta.

Dr Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje te da može otpočeti pohod na EP...u nadi da će veliki žuti postati najveći žuto-plavi - napisao je Tarik za Robija.

Prosinečki je po izlasku iz bolnice poslao poruku zahvalnosti svima koji su slali podršku tokom komplikovanog životnog perioda.

- Zahvaljujem se svima koji su u proteklom periodu slali poruke podrške i želje za brz oporavak. Posebnu zahvalnost upućujem hirurškom timu, te menadžmentu i osoblju Kliničkog centra, zbog pažnje koju su mi pružili tokom boravka u bolnice - poručio je nedavno selektor BiH.

VIDE: Husref Musemić o Prosinečkom i Zvezdinom čuvenom porazu u finalu Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. decembar 2018 | 00:09

    Kad smo kod zdravlja moram ovo da kazem sta mi je rekao jedan vrhunski doktor pa kaze:Ako ti se k...ta dize onda ai ti zdrav covek i sve se moze popraviti,ako ti se k...ta nedize e onda si odj.....bo!pa kad covek bolje razmisli itekako ima logike!!!

  • Ja

    17. decembar 2018 | 00:22

    Cisto da bude jedan komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA