≫ 

Filip Stojković ostaje na Marakani! Zvezda spremila novi ugovor!

Crveno-beli žele da sačuvaju najbolje fudbalere

  • 20

Fudbalski klub Crvena zvezda bi trebalo da u sledećih nekoliko dana produži ugovor sa Filipom Stojkovićem, koji je jedan od ključnih igrača u sistemu Vladan Milojevića.

Desni bek crveno-belih koji je u velikoj meri je zaslužan za istorijksi uspeh i plasman kluba u Ligu šampiona, pa je uprava prema pisanju Žurnala, odlučila da reaguje i produži ugovor sa igračem na kojeg računa na duže staze.

Kako se navodi, dogovor o produžetku je već postignut, a zvanično potpisivanje bi trebalo da suledi tokom nedelje.

Takođe, kako je Stojkoviću isticao ugovor narednog leta, novi bi trebalo da bude ozvaničen do 2023. godine uz mnogo bolje finansijke uslove.

Da podsetimo, dvadesetpetogodišnji Stojković je karijeru započeo u mlađim kategorijama kluba iz "Ljutice Bogdana", a od 2013. do 2016. godine je bio fudbaler Čukaričkog. Jednu sezonu je proveo u Minhenu 1860, da bi se u Zvezdu vratio juna 2017. godine.

Sneg je prestao da pada, pa će danas konačno biti odigran duel Napredak - Radnički, gde Nišlije pobedom nad tradicionalnim rivalima imaju priliku da začine sjajnu jesen. Kvota na dvojku je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Radnički Niš

VIDEO: Filip Stojković otkriva kako je trener Zvezde reagovao na odlazak igrača u kafanu pre meča za titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jo

    17. decembar 2018 | 09:41

    Bravo Terzo!Odlican igrac!

  • RS

    17. decembar 2018 | 10:10

    Bravo uprava

  • Bravo Terza

    17. decembar 2018 | 09:15

    Najvece pojacanje, pored njega Neymar se nije video. A Mbape je pored njega izgledao kao prosecan igrac, brzine kao Huan Mata. Dozivotni ugovor za Stojkovica i LS je na vidiku, ali kad on zavrsi karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA