Neće on nigde: Mitrović otkrio gde će završiti njegova Zlatna lopta i ko se trofeju najviše obradovao (VIDEO)

Napadač Orlova ne planira da ga nosi u London

  • 0

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović proglašen je za najboljeg igrača Srbije u 2018. godini, a nagradu je dobio od prvog čoveka Fubalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze.

Nedugo posle ceremonijalnog obraćanja, Mitrović je stao pred novinare u miks zonu gde je otkrio ko se trofeju najviše obradovao i gde će on završiti.

- Neću ga nositi u London, malo je težak i mislim da ga ne bih mogao uneti u avion. Neće on nigdje, ostaje u Smederevu. Kao i svi ostali. Pravim mali kućni muzej - rekao je Mitrović i dodao:

- Mislim da se trofeju najviše obradovao moj otac. On je kao ''jagoda na torti'' za sve što sam uradio. Sjajno je, kad samo pogledam ko je sve osvajao ovu Zlatnu loptu, kakva imena... Uradiću sve da još jednom dobijem ovu nagradu. Na meni je da radim i uložim sav trud. Ovo je kruna prvog dela karijere, najlepše priznanje do sada za mene. Lepo je kada te cene u inostranstvu, ali još vise u Srbiji. Lep trenutak i ponosan sam.

Gol Švajcarskoj na Mundijalu označio je kao najdraži ove godine, uprkos gorkom porazu.

Kokeza uručuje trofej Mitroviću Foto: Milena Đorđević

- Svaki gol mi je pođednako drag, možda bih onaj protiv Švajcarske izdvojio, uprkos tome što je taj meč ostavio gorak ukus. Bilo je još dobrih golova koji su mi dragi. Mnogo je zaslužna ekipa, radila je za mene i hranila me loptama.

Mitrović je prokomentarisao i grupu u kvalifikacijama za EURO 2020.

- Lepa grupa, izjednačena, Portugalija je favorit, ali sa svima može da se igra. Sa svima će biti teško. Nadam se da ćemo direktno da se plasiramo - poručio je Mitrović.

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA