Mitrović govorio o odlasku iz Fulama i ponudi iz Premijer lige: Srećan sam u Londonu, ali ništa nije nemoguće (VIDEO)

Srpski golgeter na meti Evertona

  • 0

Tokom razgovora sa medijima povodom Zlatne lopte koju je dobio u ponedeljak, Aleksandar Mitrović je govorio i po potencijalnom odlasku iz Fulama.

Tačnije - interesovanju Evertona, kako su mediji u Engleskoj javili!

''Miror'' je javio da je Mitrović navodno nezadovoljan što je Slaviša Jokanović dobio otkaz i da mu se baš i ne radi sa Klaudiom Ranijerijem. Mada je pitanje šta je istina u svemu tome.

- Ja sam igrač Fulama, ali u fudbalu je sve moguće. Videćemo šta će da se desi. Takvo je tržište danas da ništa nije nemoguće. Nikad ne reci nikad. Ali, trenutno sam igrač Fulama, srećan sam u Fulamu, a videćemo šta će se desiti u budućnosti - jasan je bio Mitrović koji je govorio i o Jokanoviću i Ranijeriju:

- Čuo sam se sa Jokanovićem pre par nedelja... Dobro je, mislim da sad malo uživa i čeka posao. Mislim da neće biti zime za njega. Dovoljno se dokazao, u Engleskoj ga je jako poštuju, čeka neku opciju koja mu se sviđa. Što se tiče Ranijerija, on je trener starog kova, jako je pošten, dobar trener. Vidi se da ima jako puno iskustva i mislim da još mnogo toga imamo da naučimo od njega. Ekipa polako ekipa upija ono što traži od nje, mislim i nadam se da će sve ići bolje nego do sad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA