≫ 

Napredak odgovorio Radničkom: Nije navijač napao Lalatovića, već novinar lokalnog portala!

Klub iz Kruševca se ogradio od napada navijača i najavio kaznu za trenera Nišlija

  • 15

Nedugo po završetku meča između Napretka i Radničkog koji je gostujući tim dobio sa 2:1, došlo je do skandala na konferenciji za medije!

Naime, jedan od navijača je ušao i vređao trenera Nišlija Nenada Lalatovića koji mu nije ostao dužan. Prethodno je portparolka Napretka, takođe, iznervirala trenera Nišlija pitanjem o srednjem prstu. Tačnije, pre nego što je izlaganje trenera počelo, ona je tražila od Lalatovića da objasni kome je pokazivao sredni prst tokom meča.

Posle oglašavanja Radničkog koji je opravdao potez svog trenera time da je napadnut od navijača Hapretka, oglasio se i klub iz Kruševca.

- Fudbalski klub Napredak se ne oseća odgovornim za incident koji je nastao na konferenciji za novinare nakon završene utakmice, jer se on desio između trenera Radničkog Nenada Lalatovića i novinara lokalnog portala Stevana Milutinovića.

Trener Radničkog Nenad Lalatović je nakon postavljenog pitanja službenog lica kluba, Valentine Vasić, koje je glasilo: Da li ste srednji prst pokazali vašem rukovodstvu, rukovodstvu FK Napredak ili navijačima Napretka, obzirom na to da smo svi sedeli na istoj zapadnoj tribini?" verbalno napao Valentinu Vasić, PR-a našeg kluba, iznoseći niz uvreda, koje se jasno vide i čuju na snimku sa konferencije za novinare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P.S

    17. decembar 2018 | 23:13

    Takve stvari se dodgadjaju kad kad klubovi ne vode racuna kakvi indijanci se muvaju po prostorijama kliba.A i jak klub Napredak isto kao i njihov PR.Ko misli da je ok nekom psovati decu onda i on ne zasluzuje bolje

  • Ivča niš

    17. decembar 2018 | 22:16

    E baš me zanima kako će da kazne,Nenade gazi!!!

  • Qrta

    17. decembar 2018 | 22:02

    Nije navijač nego novinar?! Još bolje. Jesu li to oni novinari kojima se guši sloboda govora?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA