Murinja menja čovek koji već dve i po godine nema posao: Junajted pronašao svog privremenog menadžera, dok Zidan ne dođe!

Loran Blan se vraća na Old Traford do kraja sezone

  • 1

Mančester junajted je izgleda pronašao privremenog menadžera koji će voditi klub do kraja sezone, nakon što je Žoze Murinjo u utorak ujutru dobio otkaz!

Portugalskog stručnjaka neće zameniti Majkl Kerik, kao što su to neki očekivali, već najverovatnije francuski stručnjak Loran Blan.

Blan bi u narednih 48 sati trebalo da zaduži opremu kluba čiji dres je nosio od 2001. do 2003. godine i odakle je otišao u penziju, da bi ''pripremio'' tim za dolazak Zinedina Zidana na leto.

Blan kao trener PSŽ-a Foto: AP/Tanjug

Nekadašnji trener Reala je prva opcija Junajteda, a podsetimo da se i pre mesec dana pominjao kao prvi kandidat da zameni Murinja.

S druge strane, Blan već dve i po godine nema posao otkako je 2016. napustio PSŽ. Spekuliše se da nije ni žurio da ga nađe, jer su mu Sveci redovno isplaćivali cifru koja je narasla na 22 miliona evra.

Blan je u karijeri trenirao Bordo i bio je selektor reprezentacije Francuske od 2010. do 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    18. decembar 2018 | 14:50

    Neka uzmu Lalatovica, istice mu ugovor uskoro :) Kraljcina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA