≫ 

Tončev o skandalu u Kruševcu: Bio je to smišljen atak na Lalatovića, PR Napretka je pitanjem indirektno izazvala incident!

Prvi čovek Nišlija poručio da klub apsolutno podržava svog trenera

  • 9

Na sjajnu jesen Radničkog iz Niša, verovatno i najbolju u istoriji kluba, donekle je bačena senka ''zahvaljujući'' skandalu koji je viđen u ponedeljak veče u Kruševcu, nedugo posle utakmice koju su Nišlije dobile protiv Napretka rezultatom 2:1.

Umesto da se priča o 50 bodova koje je Real sa Nišave osvojio posle 21. kola, cela Srbija bruji o svađi trenera Radničkog Nenada Lalatovića sa navijačem, ali i sukobu sa portparolkom Napretka Valentinom Vasić.

Podsetimo, sve se dogodilo pred početak konferencije za medije - kada je PR Napretka (ne)očekivano postavila pitanje Lalatoviću.

- FK Radnički garanutuje bezbednost svakom klubu koji dođe na naš stadion u Nišu. Jednostavno, nemoguće je da navijač bude na pres konferenciji. To je bio smišljen atak na Nenada Lalatovića i Radnički apsolutno staje iza svog trenera. Žalićemo se nadležnim istitucijama zbog ovoga - rekao je predsednik Nišlija Ivica Tončev na početku razgovora za Telegraf, a potom nastavio:

- I portparolka Napretka se ponela neprofesionalno. Njen posao je da najavi trenere na konferenciji, a ne da postavlja pitanja. To bi novinari trebalo da rade. Ona je tim pitanjem indirektno izazvala incident.

Lalatović je besneo navijača zbog uvreda Printskirn: Youtube/Miroslav Đorđević

Lalatović je na konferenciji pomenuo i to da zna ko je portparolki Napretka rekao da mu postavi to pitanje, uz komentar - Je'l to onaj koji danas nije došao na stadion? Nas je interesovalo to da li Tončev možda zna na koga je trener Radničkog mislio.

- Ne znam ko je taj ''nalogodavac'' kog je Lalatović pominjao. To ćete morati da pitate njega, ja još nisam pričao s njim na tu temu - rekao je prvi čovek Nišlija koji je posebno želeo da napomene svrhu fudbala:

- Ljudi, fudbal je samo jedna igra i to mora tako da ostane. Ne sme da prelazi granice i da se svodi na neke lične stvari. To mora da prestane.

Za kraj, vredi pomenuti i to da je veliki broj ljudi stao na stranu Nenada Lalatovića u ovom slučaju.

Pogledajte i video konferencije:

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banne

    18. decembar 2018 | 13:52

    Lalatovic je u ovom slucaju potpuno u pravu. Izazvali su ga na jedan tupav i primitivan nacin.

  • Besna glista

    18. decembar 2018 | 15:34

    Baš je bilo teško pogoditi ko je instruisao portparolku da izazove skandal. Poznavaocima prilika u Napretku nije teško da iza svega vide Dragišu Binića. Ona ružna slika na konferencijije je počela kad i utakmica. Devedeset minuta je Lalatović bio izložen psovkama dece i sada bi neko od žrtve da pravi dželata. Sramota.

  • Trtoguz

    18. decembar 2018 | 16:26

    Bravo Nenade cak si bio i blag na ove provokacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA