≫ 

Kako je Vladan Milojević jednom utakmicom pokazao da je bolji od Murinja i Jokanovića? (FOTO)

Samo jedan pogrešan potez u fudbalu je dovoljan za poraz, Murinjo i Jokanović su se u to uverili

  • 10

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobio je "Zlatnu loptu" Fudbalskog saveza Srbije za 2018. godinu kao najbolji trener. Za razliku od brojnih evropskih trenera kojima "ne cvetaju ruže" Milojević je ostvario značajne uspehe kako u Superligi Srbije tako i u Ligi šampiona zbog čega je i nagrađen.

Ipak, navijači crveno-belih pronašli su svoju kalkulaciju zbog koje im je popularni Miloje draži i od sveže otpuštenog Murinja.

Naime, njegov neosporni trenerski kvalitet dokazan je u praksi, a u jednom segmentu šef crveno-belih može se uporediti i sa dvojicom priznatih trenera koji su trenutno bez angažmana, a reč je o Žoze Murinju, koji je dobio otkaz u Mančester junajtedu i bivšem trneru Fulama Slaviši Jokanoviću.

VIDEO: Vladan Milojević zahvalio savezu na velikom priznanju

Prema šaljivoj kalkulaciji navijača, činjenica je da je Posebni sa Crvenim đavolima uspeo da osvoji Komjuniti šild, Liga kup Engleske i Ligu Evrope, a domogao se i plasmana u Ligu šampiona ove sezone, izborivši nokaut fazu elitnog takmičenja.

Slično njemu, Slaviša Jokanović doživeo je prošle sezone vrtoglavi uspeh sa Kotidžersima koji je uveo u Premijerligu. Ipak, obojica su zbog loših rezultata u domaćem prvenstvu kažnjeni, a zajedničko im je da je "kap koja je prelila čašu" upravi klubova bila utakmica sa Liverpulom koju su, svaki sa svojim klubom, izgubili i posle čega su otpušteni.

Zanimljivo, trener Zvezde Milojević uspeo je da ostvari ono što Žoze i Jokan nisu, a to je da pobedi aktuelnog viceprvaka Evrope sa 2:0 i tako nadigra menadžera Redsa Jirgena Klopa.

Ovaj podatak je "glavni" i imponuje Delijama, koji koriste priliku da likuju ponosni na čoveka koji im je doneo veliki uspeh. Ne smeta im što je cela statistika stala samo u jedan meč - doduše odličan i istorijski.

VIDEO: GOOOL, PAVKOV 1:0!

VIDEO: Ovo je drugi gol Pavkova protiv LIverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. decembar 2018 | 14:56

    Није велики број тимова који се могу похвалити победом над овако моћним Ливерпулом. Уз један евро гол, као поклон за љубитеље фудбала. А неки се муче са Мачвом и прете иступањем из лиге...велике заслуге има Милоје...

  • Marko

    18. decembar 2018 | 15:17

    Naravnoooo, Miloje najbolji trener u Evropi!

  • Miško

    18. decembar 2018 | 15:10

    Murinjo dobio naslednika na klupi Mancestera.Miloje novi trener...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA