≫ 

Prijogol het trikom za 22 minuta demolirao rivala u Kupu (VIDEO)

Srpski reprezentativac sa tri gola potvrdio svoju golgetersku formu

  • 4

Fudbaleri PAOK-a demolirali su Aititos Spatu sa 6:0 u gostima u trećem kolu grupe 4 grčkog Kupa, ali nama je najbitnije da Aleksandar Prijović nastavlja da rešeta mreže.

Iako protivnička ekipa nije u rangu najboljih, Prijogol je pokazao klasu i dao tri gola. Za samo 22 minuta izrešetao je mrežu rivaka i to u 63., pa u 84. i 85. minutu

Prijović je inače sa devet golova u prvenstvu Grčke, drugi strelac, ali jedina žal je što je PAOK ispao iz Evrope, jer je i tu davao golove, pa bi u nastavku takmičenja sigruno nastavio da rešeta.

Podsetimo pre dva dana Prijović je u prvenstvu postigao Evrogol:

Inače, grčki klub je nedavno odbio prvu ponudu za Prijovića.

Grci nisu zadovoljni sa 7.5 miliona evra koliko su Saudijci spremni da plate za srpskog napadača. Čelnici klupo potpuno su svesni da ovo neće biti jedina ponuda za popularnog Prijogola kojeg, navodno, žele i brojni timovi Evrope.

Otkupna klauzula za Srbina iznosi 10 miliona evra pa će klub koji želi da dovede Prijovića morati da ponudi barem toliko ukoliko želi da ga angažuje.

Brzoj prodaji raduje se i bivši klub fudbalera, Legija koja je Prijovića prodala timu iz Soluna 2017. godine za 1.900.000 evra, a prema sporazumu, očekuje ih i dodatnih 10 odsto od transfera, što oni željno iščekuju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ni je to dovoljno

    20. decembar 2018 | 22:43

    Selektor ima boljeg strelca koji se seli u englesku drugu ligu

  • Putin R.S

    20. decembar 2018 | 19:37

    Bravo Prijke care. Dok je neznalica Krstajic na klupi reprezentacije nemoj da se odazivas uopse. Steta je da sedis na klupi dok drugi igraju.

  • vukbgd

    20. decembar 2018 | 19:09

    Krstajić ga držao na klupi na SP....Vrv mu Ramadani nije menadžer...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA