≫ 

Iz Vranja poručuju: Dinamo je čistiji od Partizana! Tužićemo njihovog novinara, a protiv trojice igrača smo podneli krivične prijave!

Alfa i omega Vranjanaca, Dragan Recko Antić, istakao da se postoje opravdane sumnje da su njegovi igrači učestvovali u nečasnim radnjama

  • 4

Čelnici Dinama iz Vranja podneli su krivične prijave protiv trojice svojih fudbalera zbog opravdanje sumnje da su se bavili nečasnim radnjama u sportu!

Ovo je u razgovoru za Sportski žurnal otkrio Dragan Recko Antić, suspendovani predsednik i trener Dinama.

Jedan od te trojice je golman Uroš Đurić koji je primio dva čudna gola na meču protiv Partizana, dok su preostala dvojica Lazar Đokić i Jovan Zucović.

- Niko naš obraz ne sme da kalja, niti ćemo to trpeti u budućnosti. Sva trojica su suspendovana, a Višem tužilaštvu u Vranju predali smo predmete protiv njih trojice. Postoje opravdane sumnje da su se bavili nečasnim radnjama - rekao je Antić i nastavio:

Dragan Antić na meču protiv Zvezde Foto: MN Press

- Podnećemo i prijavu protiv novinara sa TV Partizan. Da barem na sudu dobijemo satisfakciju za sve neistine izrečene poslednjih dana na adresu našeg kluba. Dinamo je čistiji od Partizana, to garantujem. Sve nečasne radnje dobiće uskoro ime i prezime.

Pomenimo i to da je Dinamo u četvrtak dobio novog potpredsednika. U pitanju je proslavljeni srpski pevač Aca Lukas koji je, odmah po dolasku u Vranje, dao izjavu za Telegraf i otklrio svoje prve korake.

>>> Dortmund je u sredu izgubio u Dizeldorfu, smanjio bodovnu zalihu, a večeras mu u goste dolazi prvi pratilac Menhengladbah. Kvota na keca je 1,60, a na tip GG3+ (oba tima daju bar po gol, ukupno će pasti bar tri gola) 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Menhengladbah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    21. decembar 2018 | 11:00

    O kakvom to obrazu priča Antić? O kakvom kažnjavanju on priča? Zašto upire prstom na nevine, a on sam nije takav? Molim Vas da prestanete da, od nekada časnog kluba, pravite cirkus sa Reckom, Racom i ostalim zvučnim imenima. Okrenite se fudbalu ako ga uopšte još ima u Vranju.

  • Crazynorth3

    21. decembar 2018 | 09:34

    Nemoj jadnog pantica , treba ne daj boze da prekine sa snimanjem , pa da nemamo cemu da se smejemo

  • Nx

    21. decembar 2018 | 09:55

    Podrska Dinamu i upravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA