≫ 

Predsednik Zajednice Superlige odjavio Partizan: Žao nam je, na odmoru smo do kraja januara...

Predsednik Zajednice Superlige i Prve lige Srbije nema sluha za zahteve iz Humske

  • 9

Skupština Zajednice klubova Suplige i Prve lige Srbije nije održana od avgusta, a neće je sigurno biti ni do kraja januara 2019. godine, iako je Partizan, pre nekoliko dana kada se podigla prašina posle utakmice crno-belih sa Mačvom, insistirao od predsednika pomenutog organa Dragomira Lazovića da konačno sazove sastanak najvišeg tela takmičenja.

Umesto sazivanja, klub iz Humske je od Lazovića dobio pismenu “depešu” da nije u mogućnosti da okupi delegate bar još mesec i po dana, jer nekolicina njih nije fizički u stanju da prisustvuje zasedanju zbog godišnjih odmora, saznaje Telegraf.

Otuda je Lazović, koji je već danima na meti čelnika iz Humske, posegao za drugim “šahovskim potezom” pozivajući predstavnike Patizana da prisustvuju Izvršnom odboru Zajednice (utorak, 25. decembar), bez obzira na činjenicu da crno-beli uopšte nemaju članstvo u pomenutom organu. Pod obrazloženjem “da se saslušaju zahtevi iz Humske”.

Foto: MN Press, Telegraf

Ni pomenuta sednica Izvršnog odbora nije garant da će Zajedica sazvati Skupštinu u poečtkom naredne godine, jer uprao na njoj treba da se odluči da li ima razloga za tako nešto.

Inače, pored pomenutog predsedavajućeg Lazovića, koji zastupa Javor Matis, Izvršni odbor čine još šest predstavnika klubova, među kojima nema večitih rivala, a to su: Nenad Rončević (potpredsednik, ispred FK Vojvodina),

Dejan Propadalo (potpredsednik, ispred FK Radnički Niš), kao i Stanislav Tončev (Radnik), Slavko Tufegdžić (Inđija), Miloš Dangubić (Budućnost Dobanovci), Goran Antić (FK Proleter).

Foto: FK Partizan

Što se tiče roka od 48 sati, koliko je Partizan dao Zajednici Superlige i Prve lige Srbije, da se izjasni na zahteve o zakazivanju pomenute Skupštine, te poništavanju meča sa Mačvom (ili će u suprotnom klub istupiti iz takmičenja i suspendovati članstvo u Zajednici), on će takođe biti prolongiran za bar sedam dana.

Jer, Lazović smatra da je taj rok nametnut iz Humske i poziva na član po kome Zajednica može da odgovori na žalbu nekog kluba posle sedam dana. Te će crno-beli očito morati da sačekaju na odgovor direktora Superlige i Prve lige Srbije Vladimira Bulatovića, koji još uvek nije registrovao meč sa Šapčanima.

Sa druge strane, u Humskoj će u ponedeljak najverovatnije biti održana sednica Upravnog odbora, na kojoj će biti razmotreni dalji koraci i postupci.

VIDEO: Grobari gađali sudiju grudvama

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. decembar 2018 | 16:54

    А што би неко прекидао одмор због њих? Да нису неки битни? Ма, дај...

  • ANTIROM

    21. decembar 2018 | 16:29

    TAKO JE I GOLMAN PARTIZANA ODRZAO REC O VRACANJU SRPSKOG PASOSA SVAKA IM CAST

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. decembar 2018 | 16:52

    Овај ПРОПАДАЛО,да није у ствари испред пртзна? Постоји идентификација тог клуба и презимена😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA