≫ 

Obračun Partizana i Zajednice se nastavlja! Vuletić: Lazović je obična štetočina!

Potpredsednik crno-belih ponovo u sukobu sa Dragomirom Lazovićem

  • 11
Vladimir Vuletić potpredsednik Partizana Foto: MN Press

Partizan traži ponavljanje meča sa Mačvom, ali traži i smenu predsedednika Zajednice Super i Prve lige Srbije – Dragomira Lazovića, koji je u minulih nekoliko dana “odapeo” nekoliko zapaljivih izjava, na šta mu ni iz Humske nisu ostali dužni.

U poslednjoj izjavi Lazović je rekao da crno-beli dižu tenziju i u njemu traže krivca posle remija sa Mačvom. On je istakao da sve to “kuva” potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, istučići da on crno-belima nanosi štetu.

Pogađate, nije dugo trebalo da stigne odgovor prozvanog čelnika...

- Šteta je, ali ne i iznenadjenje, što gospodin Lazović, ne razume tu suptilnu razliku između štete i štetočine. Šteta je, dakako, uvek posledica štetnih gestova štetočine.  A štetočina je onaj ko ne zakazuje sednice Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije od avgusta meseca. Štetočina je onaj ko, na zahtev Partizana da se ta sednica održi, nanese mu štetu rečima da će je zakazati u februaru 2019. godine, sve pozivajući se na korektne decenijske odnose. Šteta nastaje radom štetočine onda kada se u celoj 2018. godini održe samo tri sednice skupštine Zajednice, jedinom mestu gde Partizan može institucionalno da govori budući da nije član IO Zajednice – napisao je Vuletić u svom saopštenju.

Ali se tu nije zaustavio....

Dragomir Lazović Foto: MN Press

- Šteta je kada se štetočina javlja nepozvana i neovlašćena, kada prejudicira odluke ovlašćenih organa i ponaša se kao njihov zakonski staratelj, ne shvatajući da je starateljstvo pre potrebno njima. Šteta je kada klub štetočine bude pod lupom UEFA zbog sumnji u nameštanje utakmica, a velika šteta i kada jedan, nekada stabilni superligaški klub, pređe u status nestabilnog prvoligaškog.

I za kraj – Njegoš...

Šteta je, uostalom, kada se zaborave mudre Njegoševe reči: Niko srećan, a niko dovoljan. Niko miran, a niko spokojan. Sve se čovjek bruka sa čovjekom, gleda majmun sebe u zrcalo - pečatirao je Vuletić odgovor prvom čoveku Zajenice Superlige i Prve lige Srbije.

Inače, Vuletić je jedna od dva člana crno-belih koji će u utorak prisustvovati na Izvršnom odboru Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, na koji je naknadno pozvan da prisustvuje i to na poziv predsednika Dragomira Lazovića.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    23. decembar 2018 | 15:00

    Nisam Partizanovac ali zaboleo me stomak od smeha kada sam procitao da dr. mr. prrrr. Vuletic i bratija nazivaju nekog drugog stetocinom a klub im se raspada od kada su ga preuzeli.

  • Www

    23. decembar 2018 | 14:16

    Bucko vitaminko se najeo pa pobesneo...

  • Sb

    23. decembar 2018 | 14:22

    Zaboravio si da tražiš i rasformiranje sd Crvena Zvezda, ili je to predviđeno kasnije???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA