≫ 

Nemanja Matić ne odustaje: Igrači Junajteda moraju da preuzmu odgovornost za smenu Murinja!

Srbin ponovio one reči koje je reako posle Liverpula

  • 0

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić i posle dolaska novog trenera Ole Gunara Solskjera i ubedljive pobede od 5:1 nad Kardifom izričit je u svom stavu da su fudbaleri ti koji moraju da snose odgovornost zbog smene Žozea Murinja. 

Srpski internacionalac jedan je od malobrojnih igrača koji su se oglašavali posle smeen Portugalca, a kako prenosi Miror, po njegovim rečima, igrači preuzimaju najveću krivicu.

- Naravno, rekao sam ovo i posle meča sa Liverpulom, mi moramo da snosimo odgovornost i uradimo najbolje kako bi pobeđivali. Ne znam šta se promenilo na utakmici sa Kardifom. To je pitanje na koje niko nema odgovor, ali moramo da budemo sigurni da ćemo tako nastaviti. Borićemo se i potrudićemo se da bude tako - istakao je Matić.

Da podsetimo, Mančester junajted posle 18 odigranih kola zauzima 6. mesto na tabeli Premijerlige sa 29 bodova, čak osam manje od petoplasiranog Arsenala i 19 manje od Liverpula koji je prvi na tabeli.

VIDEO: Matić na konferenciji za medije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA