≫ 

Nisam se penzionisao, pauziram: Legendarni Adrijano zagolicao maštu navijača! (VIDEO)

Verovatno bi i u 36. godini imao šta da pruži na terenu

  • 3

Jedan od nekada najboljih napadača planete Brazilac Adrijano otkrio je zanimljive detalje iz svoje karijere i zagolicao mašu ljubitelja fudbala naznakom da će se možda vratiti na teren i prkeinuti penziju. 

On je za DAZN sports istakao koliko su mu značili nastupi u Interu, u kojima je doživeo blistave trenutke, a posebno je izdvojio gest legendarnog Rondala.

- Znam koliko sam bio dobar i znam da sam radio važne stvari. Nisam mogao da verujem u to kad sam prvi put došao u Italiju u Inter. Sećam se samo da sam gledao sve u svlačionici od Sedorfa do Materacija. Sećam se i da me je Ronaldo lepo dočekao u svoj dom. Živeo sam u hotelu i on me je pitao da li bih se preselio kod njega. Lep gest - rekao je Adrijano.

Adrijano je govorio o dobroj atmosferi u svlačionici, čuvenom Zanetiju koji bio primer van terena, kao i o tadašnjem predsedniku Intera Moratiju za kojeg kaže da mu je "kao drugi otac".

Ipak, kontroverzni fudbaler nije dostigao svoj puni potencijal jer su usledili problemi sa alkoholom, potom i povratak u Brazil.

Ipak, i pored svega tridesetšestogodišnjak ne odustaje od fudbala.

- Sad sam srećan sa prijateljima u porodicom u Riju, živimo normalnim životom. Nisam se penzionisao, samo sam odlučio da pauziram. Ako postoji šansa da se vratim igranju, iskoristiću je, ali samo u Brazilu. Ne mogu daleko od troje dece - kaže Adrijano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    24. decembar 2018 | 21:40

    Mogao je biti jedan od najvećih, šteta...

  • Licemerka

    24. decembar 2018 | 19:44

    Kako je dobar ovaj. Mmmm.... 😂

  • Boske100

    24. decembar 2018 | 21:02

    Stiže nam pojačanje u januaru 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴. Biće bolji od Ailton-a 😉.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA