≫ 

Danas privatni avion, a nekada spavanje na zadnjem sedištu kola: Da li je Jovićeva bajka najlepša priča 2018. godine? (FOTO)

Za samo četiri godine život srpskog napadača se okrenuo naglavačke

  • 8

Srpski napadač Luka Jović danas je među najtraženijim napadačima na svetu, uživa u luksuzu koji je stvorio svojim radom i upronošću, a pre samo nekoliko godina bilo je čak i slučajeva kad je umesto u krevetu, spavao na zadnjem sedištu očevog "pasata".

Sada kada sebi može da priušti mnogo toga, čak i privatni avion, priča o spavanju u kolima sa neizvesnom budućnošću u mislima dobija na značaju kao svedočanstvo trnovitog puta momka iz Janje, pokraj Bijeljine.

Spavamo mi tako na parkingu u kolima, prilaze nam portiri da vide šta se dešava, čak su nas gledali i ljudi koji čeprkaju po kontejnerima... Svi su se čudili - rekao je svojevremeno otac Luke Jovića, u intervjuu za Mozzartsport, o teškoćama koje je prilazio dok je brinuo o sinu.

U međuvremenu, preko Zvezde i Benfike, stigao je do Ajntrahta, postao hit Bundeslige, prvi strelac jednog od najjačih takmičenja u Evropi.

Jović je polusezonu završio sa 12 golova, sa Alkaserom deli prvo mesto liste strelaca, cena mu je skočila na 30-40 miliona evra.

Na zasluženi odmor poveo je i saigrače iz kluba, ukrcao ih u privatni avion, do Srbije, pa pravac Kopaonik.

Zaista čudesna životna priča: od zadnjeg sedišta očevih kola do privatnog aviona...

 
 
 
View this post on Instagram
Let’s forget this defeat, we are happy for a good season.. now, it’s time for a rest.. enjoy holidays #LJ8A post shared by Luka Jovic (@lukajovic_35) on

VIDEO: Luka Jović posle maestralnih 5 golova u Bundesligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA