≫ 

Klađenje na Fantasy je nešto do sada nezamislivo ali Meridian pomera granice!

Ako ti je Premijer liga omiljeno takmičenje, ako za tebe nema ništa bolje nego subota u 16:00 i ako igra fantazi – Meridian ima sjajnu vest za tebe

  • 0
Foto: Promo

Spojene su tvoje tri najveće strasti. Gledaj fudbal, igraj fantazi i kladi se igrače koje imaš u svom timu!

Kladionica Meridian napravila je malu revoluciju u svetu sportskog klađenja. Dobro je poznato da kog njih možeš da se kladiš na ogroman broj mečeva, liga i sportova, ali klađenje na fantazi je nešto do sada nezamislivo.

Imaš priliku da pogađaš koliko će bodova osvoji neki od tvojih omiljenih igrača u jednom kolu. Bliži nam se Boxing Day, praznik engleskog fudbala kada su oči celog sveta uprte u fudbalske stadione u Engleskoj. Ukoliko sa svojim društvom igraš fantazi, ovo je još jedan od načina da budeš bolji od njih.

Da pojasnimo o čemu se radi? Situacija je slična kao sa poenima igrača u košarci. Postoji granica koja predstavlja određeni broj poena a tvoj zadatak je da napraviš dobru procenu. Da li će igrač kog si izabrao za tiket imati manje ili više poena od granice?

Foto: Promo

Prethodne sezone nisi mogao da budeš konkurentan ukoliko u timu nemaš Salaha. Egipćanin je bio sjajan a na poslednjim mečevima najavljuje takvu formu. Možda to još uvek nije dovoljno dobro da ga ubaciš u fantazi tim ali je sjajno da ga imaš na tiketu!

Što se tiče njegovih klupskih drugova, u ponudi su i Alison, Robertson, Van Dajk, Firmino... Zanimljivo će biti gledati Solskjerov Mančester. Tako je barem ličilo u prethodnom kolu protiv Kardifa. Ukoliko se ponovo raspucaju, preko granice bi mogli da odu Marsijal, Pogba, Rašford, Lingard...

Granice se razlikuju a trenutno su najveće na Obamejanga, Felipe Andersona, Sanea, Sona i Kejna... Na tebi je samo da dobro proceniš i izabereš pravu taktiku. Da li ćeš na svoj tiket stavljati igrače koje već imaš u svom timu, ili ćeš pokušati sa suprotnom taktikom?

Za kraj, ostavili smo poslasticu. U ponudi kladionice Meridian nalaze se i dva srpska igrača. Kvota da će Luka Milivojević imati više od 7.5 bodova na fantaziju tokom 19. kola Premijer lige je čak 3.40! U prethodnoj rundi su savladali Mančester siti, zašto sada ne bi uspeli da nadigraju Kardif?

Naravno, uz golove bivšeg igrača Olimpijakosa, Anderlehta i Crvene zvezde. Ukoliko pak više verujete u Fulamovu rapsodiju i pokušaj bega sa dna tabele, tu je Aleksandar Mitrović. Jedna košarkaška situacija za njega, kvote za manje i za više su po 1.85 a granica na bivšeg napadača Partizana je 5.5!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA