≫ 

Zvezda dovodi novopečenog reprezentativca Srbije: Otkrivamo detalje transfera!

Vasiljević je na meti crveno-belih, ali ne bi se odmah preselio na Marakanu

  • 7
Nikola Vasiljević pored Aleksandra Prijovića; Foto: MN Press

Crvena zvezda je radno počela zimski prelazni rok, iako on još zvanično nije počeo. Na Marakanu su već stigli Nemanja Milunović i Miloš Vulić, a takođe je za crveno-bele potpisao i Ričard Odada, koji će igrati u Zvezdinoj filijali Grafičaru.

Sada su na meti crveno-belih nova imena.

Jedan od njih je Dejan Vidić, napadač Zlatibora, ali i reprezentativn golman Nikola Vasiljević, koji trenutno brani za Radnik iz Surdulice.

Telegrafu je potvrđeno da postoji interesovanje crveno-belih za novopečenog reprezentativca, koji bio na poslednjem spisku Mladena Krstajića, gde je pozvan naknadno, nakon povreda nekoliko reprezentativaca.

Kako saznajemo, Vasiljević bi potpisao za Zvezdu, ali bi ga crveno-beli ostavili na pozajmici u Surdulici bar još godinu dana, pošto već imaju popunjene golmanske pozicije, gde je kao broj 1 zacementiran Milan Borjan, o čijoj prodaji generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, ne želi ni da čuje.

Milan Borjan je neprikosnoven na golu Zvezde; Foto: Tanjug/AP

Takođe, tu su i Zoran Popović i Nemanja Supić, pa će Vasiljević da sačeka da se oslobodi mesto, a takođe će za to vreme imati mogućnost da brani i da dodatno napreduje, što svakako ne bi bio slučaj u Zvezdi, gde bi u trenutnoj situaciji bio treći golman iza Borjana i Popovića.

Kako Telegraf saznaje, obeštećenje za Vasiljevića bi trebalo da bude 100.000 evra, koliko bi leglo na račun Surduličana.

Vasiljević je rođen 1996. godine u Nišu. Ponikao je u Radničkom iz Niša, odakle je kasnije prešao u Slobodu iz Užica, da bi se zatim vratio na Čair, odakle je na kraju završio u Surdulici.

VIDEO: Penthaus od 13.500 za noć i mercedes od 300.000 evra: Degenek se pohvalio kako uživa u luksuzu na odmoru u Dubaiju

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA