≫ 

Holandska legenda nahvalila našeg majstora: Ajaks je Tadića dobro platio, ali je dobio pravog šefa i vrhunski primer mladima!

Lepe reči

  • 0

Legendarni holandski fudbaler, Pjer van Hojdonk, lepo je govorio o lideru Ajaksa Dušanu Tadiću.

- Neverovatan je, od prvog dana se nametnuo kao lider tima. Ajaks ga jeste dobro platio, ali za ovih šest meseci se pokazao kao višestruko vredan. Asistira, postiže golove, sjajno se ponaša na i van terena. Vrhunski igrač i pravi je primer mladima, koji mogu dosta toga da nauče od njega. Pravi je šef - rekao je Van Hojdonk.

Inače, Tadić je na 30 utakmica je postigao 19 golova i glavna je uzdanica ’Kopljanika’ u trci sa PSV-om, koji ima dva boda više.Uz to, ima šest asistencija i pet golova u Ligi šampiona.

Nema sumnje da je napravio pun pogodak izborom kluba, a nedavno je u opširnijem intervjuu objasnio kako se izgradio kao igrač.

U klub je letos došao iz Sautemptona za 11.4 miliona evra.

Crvena lampica gosti u Sitiju zbog dva poraza u poslednja tri kola. Građani danas gostuju Lesteru, i pobeda je imperativ. Kvota na čistu dvojku je 1,35, a na pobedu sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA