≫ 

Ne dolazi Lalatović, već Kosanović! Vojvodina nastavlja besciljnu trenersku vrtešku sa povratnikom

Vreme je za Vošu!

  • 5

Milorad Kosanović spreman je da preuzme Vojvodinu, prenosi Sportski žurnal.,

Zvanično je Kosanović još uvek šef stručnog štaba Napretka, ali se sprema za povratak kući, u Novi Sad, u novu Vošinu trenersku vrtešku bez kraja.

Prethodno se spekulisalo da će se Nenad Lalatović vratiti na "Karađorđe", ali će to biti slučaj sa Kosanovićem, koji je uspešno vodio Kruševljane već dugo.

Napredak je peti u Superligi, iza Zvezde, Radničkog, Partizana i Čukaričkog, a promocija se očekuje posle novogodišnjih praznika.

Kosanović će biti peti trener Vojvodine još od početka 2018. godine, čak 12 ih je bilo u poslednje tri godine!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Juventus je izgleda rešio da obezbedi titulu već na početku 2019. godine. Ruši sve redom, a danas je „na meniju“ Atalanta u Bergamu. I kvota na dvojku je vrlo lepa - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vule

    26. decembar 2018 | 10:13

    jos ce Vosa da ispadne iz lige

  • Keli

    26. decembar 2018 | 09:55

    Bas glupi ljudi, umesto da pojacaju igracki kadar da naprave ekipu u skladu sa ambicijama trener nije toliki problem, svi nasi treneri su tu nijansa gore dole ...

  • krusevac

    26. decembar 2018 | 12:18

    Ovo mi uopste nije jasno sa Kosanove strane. Razumem da je covek iz Novog Sada voli Vojvodinu i to je sve u redu, ali nazalost u Vosi je trenutno rasulo vec godinama. Treneri se menjaju kao na traci. U Napredku je napravio solidan rezultat, ima siguran posao koliko moze biti bar jos jedno godinu ipo dana, sigurnu platu, redovnu, ima 4-5 hiljada eura mesecno, sta ce mu da pod stare dane igra igre zivaca i mozda i ne doceka kraj sezone u Vojvodini. Ali bilo kako bilo, ako je ovo istina, Kosane hvala ti za sve i sve najbolje u nastavku karijere!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA