≫ 

Ronaldo ušao sa klupe, pa spasio Juventus, Milan zatajio protiv Frosinonea! (VIDEO)

Polako se stavlja tačka na utakmice Serije A u 2018. godini

  • 1

Fudbaleri Atalante i Juventusa odigrali su nerešeno 2:2, u utakmici 18. kola Serije A. Atalanta je gubila, pa preokrenula da bi na kraju u igru ušao Ronaldo i obezbedio bod svom timu. 

Pretposlednji meč u ovoj godini Juventus nije mogao bolje da počne. Već od 2. minuta Stara dama je došla u vođstvo posle autogola Đimsitija koji je nespretno reagovao i, umesto da loptu izbije dalje od gola, on je poslao u svoju mrežu.

Na izjednačenje se čekalo do 21. minuta kada se raspoloženi Zapata oslobodio svog čuvara pa sa ivice šesnaesterca poslao loptu u mrežu gostiju. Isti igrač bacio je svoje navijače u trans u 56. minutu kada drugim golom na utakmici za veliko vođstvo.

Atalanta je bila nadomak pobede, naročito jer su od 53. minuta imali i igrača više, jer je Bentakur neoprezno reagovao i dobio drugi žuti karton. Ali, onda je na teren umesto Kedire ušao Kristijano Ronaldo koji glavom postiže gol za konačnih 2:2.

Ronaldo proslavlja gol protiv Atalante; Foto: Tanjug/AP

U prvoj utakmici odigranoj u sredu Frosinone je odoleo Milanu, koji je još jednom propustio da dođe do pobede i bodova koji će učvrstiti klub na poziciji koja vodi u Evropu. Sa druge strane uspešni su bili Sampdorija koja je sa 2 gola slavila protiv Kjeva, a istim rezultatom i Lacio je pobedio Bolonju na gostovanju.

Rezultati 18. kola Serije A: 

Frozinone - Milan 0:0

Atalanta - Juventus 2:2

Bolonja - Lacio 0:2

Kaljari - Đenova 1:0

Fiorentina - Parma 0:1

Sampdorija - Kjevo 2:0

Roma - Sasuolo 3:1

Spal - Udineze  0:0

Torino - Empoli  3:0

Inter - Napoli

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    26. decembar 2018 | 17:39

    Namestaljka brate kao i svakodnevno jednom englezi pa francuzi nemci holandjani sve lige jednostavno sad dosao na red juve mafia cista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA