Vidi kao kompjuter, protura loptu gde niko ne očekuje: Ko je ''novi Marin'' u Crvenoj zvezdi?

Srpski šampion u svojim redovima ima veoma talentovanog igrača kog je ishvalio i Zvezdan Terzić

  • 4
Vezista Zvezde - Veljko NIkolić Foto: Crvenazvezdafk.com

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić već je istakao da će crveno-beli imati nikad mirniji prelazni rok, ali i indirektno najavio da bi srpski šampion najveće pojačanje mogao da dobije iz svojih redova.

I to u vidu mladog veziste Veljka Nikolića kog je Terzić ishvalio u intervjuu koji je dao Večernjim novostima. Toliko da ga je uporedio sa Markom Marinom.

- Da ne budem lažno skroman, 21 godinu selektiram i pravim tim. Imam taj božiji dar da prepoznam igrača kada drugi to ne vide. Tako je bilo u OFK Beogradu sa Banetom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovom, koji su došli kao anonimni igrači. Kada sam video Luku Jovića, odmah sam znao da će biti vrhunski igrač. Razlikovao se od ostalih po držanju tela, glave, po načinu na koji igra, kako skače... - rekao je Terzić, a potom se dotakao pomenutog Nikolića:

Nikolić u dresu Zvezde Foto: Crvenazvezdafk.com

- To, nešto posebno, vidim i kod Veljka, koji ima takav osećaj za igru da vidi kao kompjuter, protura loptu gde niko ne očekuje. Poseduje nešto što ima Marko Marin. Međutim, u daljem razvoju jako je bitno i pitanje njegovog karaktera, mentaliteta, želje za uspehom, da budeš spartanac, spreman na odricanja...

Podsetimo, Nikolić trenutno igra za Grafičar kao pozajmljen igrač i sasvim sigurno će ove zime ići na pripreme sa prvim timom. Ko zna, možda već u februaru dobije priliku u prvom timu.

Pogledajte majstorije Nikolića u dresu Grafičara:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    27. decembar 2018 | 08:17

    Pa o njemu se prica vec 2 godine, stvarno bi bilo lepo kad bi vec jednom dobio sansu...

  • piksilend te ceka

    27. decembar 2018 | 08:34

    Vec od marta je on Kineski car..odlazi u piksilend u carstvo zvezdinih zvezda..mali je 7898 zvezdina zvezda..sa vama nikad dosadno haha hahahhaha

  • Duka

    27. decembar 2018 | 09:00

    Pa po tebi je trebalo da 12da zaigra, kakve vijuge u glavi imaju ljudi, pa valjda treba u glavi prvo da postane čovek a posle sve ide normalno. Samo da nekog mladog odmah uništite, a posle nije vas briga, pljuvaćete po njemu, i tražiti nekog novog idola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA