≫ 

Partizan kad posrće, posrće pošteno, mi ne nameštamo! Vučelić sumirao godinu crno - belih!

Predsednik crno - beli očekuje bolju godinu za svoj klub

  • 26

Fudbalski klub Partizan promovisao je u četvrtak kalendar za 2019. godinu sa željom da za godina bude uspešnija od ove odlazeće.

Predsednik kluba Milorad Vučelić smatra da Partizan čak i kad posrće radi to dostojanstveno.

- Ovo je promocija kalendara Partizana. To je jedini kalendar koji vam omogućava da se pravilno orijentišete u vremenu. Znate koji je datum, znate koje je vreme, koje je doba. To su sve datumi iz prošlosti vezani za naše velike pobede, za naše poraze, za naša iskušenja. Ovo je vreme iskušenja za Partizana, ovo nije vreme pada, a iako je posrtanje to je onda ono gorko posrtanje.

- Mi pošteno posrćemo i takmičarski, ne nameštemo da bi se izvadili i ne potežemo nameštanje kao neki naš spas i izbavljenje - rekao je predsednik Partizana.

Sa Đukićem (u sredini) je posrtanje i počelo. Milorad Vučelić ( levo) i Miloš Vazura (desno) Foto: Marko Jovanović

Partizan je imao jednu od najneuspešnijih godina, nisu uspeli da osvoje titulu, plasman u Ligu Evrope im je izmakao, dok posle jesenjeg dela šampionata zaostaju za Crvenom zvezdom 15 bodova.

- Mi nećemo koristiti nameštanje kao vid uspeha. Naćiće se tu i žrtve, biće svega od toga i u narednoj godini. Kada svi misle da se nebo zatvorilo, uvek je bilo rešenja kroz istoriju Partizana. Šta god budete pričali i pisali o Partizanu, sve to ulazi u fusnote istorije ovog kluba. Svima vam želim uspehe u novoj godini, nadu, i veru da će naredna godina biti bolja od prethodne - kazao je predsednik Partizana.

VIDEO: Delegacija Partizana pozdravila se sa čelnicima FSS-a

(Telegraf.rs/Izvor: Partizan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanT

    27. decembar 2018 | 14:44

    Eee,ovo je vec ozbiljno. Pod hitno zdravstvene institucije da odreaguju. A i vi groberi,ovi vas izblamirase za sve pare. Smesno mi a i pomalo zalosno.

  • Bre

    27. decembar 2018 | 14:07

    A da vi istupite iz lige

  • Vuk1

    27. decembar 2018 | 14:38

    Ma,sta ovaj prica,razume li ga neko? Posrnuce,ama strmoglav pad. Ko ce sad,a da vredi, doci u Partizan? A,samo kakve smo sanse imali ovih godina da postanemo stabilan i solidan evroligas i umesto da pametnim potezima jacamo svake godine,a ono strmoglav pad. Micite se vec jednom iz Partizana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA