Matić otkrio kako je Solsjker preporodio Junajted posle odlaska Murinja!

Srbin igra mnogo bolje pod novim trenerom, a otkrio je i da je sada drugačiji pristup igrača pred utakmice

  • 0

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić kaže da mu je veoma drago što je njegov saigrač Pol Pogba opet na svom visokom nivou i poručio mu da mora da nastavi u tom ritmu.

Pogba je od odlaska menadžera Žozea Murinja, odnosno dolaska Ole Gunara Solskjera, podigao formu i sa dva gola doprineo poslednjoj pobedi nad Hadersfildom (3:1) u Premijer ligi.

- Pogba je veoma važan igrač za nas. Kada igra najbolje što može uvek napravi razliku. Igrao je sjajno protiv Hadersfilda, ali mislim da može još bolje - rekao je Matić za Gardijan.

Francuski vezista, koji je često bio u sukobu sa Murinjom, još protiv Kardifa sa dve asistencije nagovestio je da mu je prijala promena na klupi.

- Za njega je važno da postiže golove i stiče samopouzdanje. Sada mu je više i mora da zna da može da igra mnogo bolje - zaključio je Matić, takođe strelac protiv Hadersfilda.

Matić je odgovorio i da je promena u pristupu pred utakmice došla s promenom trenra, sada je pod Solsjkerom drugačije i tim veruje da može da pobedi na svakoj utakmici.

- Teško je odgovoriti šta smo promenili pod Solsjkerom. Sigurno je da je naš pristup igri bio drugačiji, jer ovaj tim ima kvalitet i moramo da damo sve od sebe na svakoj utakmici, ako želimo da je dobijemo - poručio je Matić.

Mančester Junajted naredni meč u Premijer ligi igra protiv Bornmuta na Old Trafordu u nedelju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA