Marko Pantelić otkrio zbog kog fudbalera nije želeo da se vrati u Zvezdu iz Olimpijakosa!

Sadašnji potpredsednik FSS govorio o jednom detalju u karijeri

  • 4

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Pantelić dao je zanimljiv intervju za grčke medije kojima je otkrio zašto se nije vratio na Marakanu da završi karijeru.

Panteliću, koji je sada potpredsednik FSS, je istekao ugovor sa Olimpijakosom, ali je poziv Zvezde odbio zbog jednog igrača - Luke Jovića!

- Imao sam ponudu, to je tačno, ali nisam je prihvatio. Zašto? Nije zbog godina, imao sam 34 i u srpskom prvenstvu mogao još da igram. U to vreme u Zvezdi je postojao jedan mladi momak. Ime mu je Luka Jović. Rekao sam tada rukovodiocima kluba da ne želim da se vraćam. Ne zato što ne volim dovoljno klub, nemam više volje za igrom ili nešto slično. Jednostavno, mislio sam da je bolje za Zvezdu da ispromoviše mladog, talentovanog igrača - istakao je Pantelić i dodao:

Lzka Jović u dresu Ajtrahta Foto: Guliver/Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

- Rekao sam im da neće biti lako u prvih šest meseci, ali da treba da ga istrpe, jer će kasnije moći dobro da ga prodaju. Kazali su mi da mali još nije spreman. Onda je u sezoni 2014/15. Jović postao najmlađi igrač na večitom derbiju protiv Partizana.

- Imao je 16 godina, devet meseci i 25 dana. Ostavio je iza sebe Dejana Milovanovića. Ubrzo je potpisao za Benfiku. Zvezda je uzela malo novca za njega. Evo sada je jedan od najboljih golgetera Bundeslige. Da su mu malo više verovali, za godinu dana postao bi najbolji strelac Crvene zvezde i srpske lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    28. decembar 2018 | 15:31

    Posle bitke svi su generali.

  • PFCNesa

    28. decembar 2018 | 15:33

    nisi se vratio zato jer je Jovic za tebe izmislio fudbal

  • Mladić Bor

    28. decembar 2018 | 16:59

    Kakva gnusna laž...ali to nije problem da proguta Zvjezdaška javnost pošto oni i dalje veruju i u deda mraza...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA