≫ 

Kokeza ima direktan kontakt sa predsednikom UEFA: Bivši gensek FSS ponosan na srpski fudbal!

Bivši generalni sekretar FSS Zoran Laković smatra da smo imali odličnu fudbalsku godinu

  • 4

Zoran Laković, bivši generalni sekretar FSS sada je funkcioner u UEFA, a ističe da Fudbalski savez Srbije radi dobro i da je ponosan što Slaviša Kokeza, predsednik FSS ima dobre kontakte u Evropskoj kući fudbala.

- Predsednik Slaviša Kokeza je jedan od retkih funkcionera u regionu koji ima direktan kontakt sa predsednikom UEFA, što je veoma bitno - rekao je Laković za "Novosti"

On je dodao da je 2018. godina je jedna od najuspešnijih od postojanja FS Srbije.

Zoran Laković bivši generalni sekretar FSS Foto: Telegraf

- Selekcija je odigrala korektno na Mundijalu u Rusiji, osvojeno je prvo mesto u Ligi nacija, mlada selekcija se plasirala na EP, a ostale selekcije su u elitnoj grupi kvalifikacija, Mažić je sudio u finalu Lige šampiona i na Mundijalu bio jedan od ozbiljnih kandidata za finale. Zvezda i Partizan su igrali nokaut fazu Lige Evrope, pa su crveno-beli tome dodali "bum" ulaskom u Ligu šampiona. Samo onaj ko neće da pogleda činjenice može da kritikuje FSS - objašnjava nekadašnji generalni sekretar našeg Saveza.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mito

    29. decembar 2018 | 09:13

    Ljudi o cemu ovaj prica pai mi zivimo u ovoj zemlji i vidimo sta rade Kokeza,Krstajic i ostali.

  • Rola

    29. decembar 2018 | 08:42

    Kokeza stvarno maher i u UEFA pustio korenje sada sam siguran Zvezda nije nameštala rezultate,jedino bih ga zamilio da poveže Terzica sa UEF-om udvoje su jači.

  • Dragan V

    29. decembar 2018 | 10:26

    Neodoljivo me podseca na fingirani i naruceni tekst iz FSS.Zoran je samo nabrajao epohalne uspehe naseg fudbala,a tamo neko trlja ruke.Boze,koliko sam ja genijalan i koliko sam tek sada siguran da bez mene fudbal,verovatno nebi ni postojao..Blago majkama kako ih ovako divne rodi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA